ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Πρόστιμο σε 66χρονο για πέντε βαρελόσκυλα στην Κρήτη

Πρόστιμο σε 66χρονο για πέντε βαρελόσκυλα στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Έναν άνδρα 66 ετών, που σύμφωνα με την αστυνομία διατηρούσε στο χωράφι του πέντε βαρελόσκυλα, συνέλαβαν αστυνομικοί στη Σητεία.

  

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Κρήτης για την τήρηση των όρων και κανονισμών της νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Σητείας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 66χρονου, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε πέντε ζώα συντροφιάς (σκυλιά) μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας».

Στον 66χρονο επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα. Παράλληλα, προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Το neakriti.gr μετέδωσε πως άλλη μια σύλληψη για βαρελόσκυλο πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο την Πέμπτη.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM