«Τα γεγονότα έχουν παραποιηθεί. Είμαι θύμα», δηλώνει ο κατηγορούμενος για το βιασμό οδηγού ταξί

«Τα γεγονότα έχουν παραποιηθεί. Είμαι θύμα», δηλώνει ο κατηγορούμενος για το βιασμό οδηγού ταξί Facebook Twitter
1

«Θύμα παραποιημένων γεγονότων» ισχυρίζεται πως είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό του οδηγού ταξί στους Αμπελόκηπους. 

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός εξηγεί πως τα σεξουαλικά βοηθήματα που βρέθηκαν στην τσάντα του εξηγούνται από ένα ραντεβού που είχε μετά.

«Είχα ραντεβού να πάω να συνευρεθώ, δεν είχα την ανάγκη κανενός. Είχα ραντεβού, αυτό φαίνεται και από το κινητό μου τηλέφωνο» λέει.

Σύμφωνα με την αφήγηση του ηθοποιού το ταξί σταμάτησε σε κατάστημα της Αγίου Κωνσταντίνου ώστε να ψωνίσει τα εν λόγω αντικείμενα. Ανέφερε πως όσο ήταν στο ταξί «πιάσαμε την κουβέντα με τον οδηγό και μιλήσαμε λίγο πιο ανοικτά, ο καθένας για την προσωπική του ζωή».

Δηλώνει πως επίσης γνώρισε τον οδηγό εκείνο το βράδυ. 

Αρνείται πως είχε στην κατοχή του αναισθητικό σπρέι και πως έριξε οτιδήποτε στον καφέ του. Δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Μάλιστα τονίζει πως κάποιος που σκόπευε να βιάσει δε θα καλούσε ταξί μέσω Διαδικτύου. 

Ερωτώμενος για ποιο λόγο ο ταξιτζής ισχυρίζεται όσα ισχυρίζεται, ο ηθοποιός απαντά. «Έχω τις υποψίες μου αλλά δε θέλω να μιλήσω ακόμα».  

Ακούστε πώς περιγράφει τα γεγονότα ο κατηγορούμενος ηθοποιός:

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

INFLUENCER ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΟΥΖΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας ο influencer μοτοσικλετιστής που ανεβάζει επικίνδυνα βίντεο στα social

O συγκεκριμένος οδηγός που αψηφά τον κίνδυνο για την ίδια του του ζωή αλλά και άλλους οδηγούς, έχει καταγραφεί να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μεγάλες λεωφόρους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια