ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο εκτελεστής του Μακρή και το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου - Τα νέα στοιχεία

Ο εκτελεστής του Μακρή και το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου - Τα νέα στοιχεία Facebook Twitter
1

Εκτελεστή από το εξωτερικό και πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου βλέπουν οι Αρχές αναλύοντας τα στοιχεία για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας,την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικότερα, η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προβαίνει στις παραπάνω εκτιμήσεις μετά από την ενδελεχή εξέταση του βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, η οποία και κατέγραψε καρέ-καρέ την δολοφονική επίθεση διάρκειας 5 δευτερολέπτων.

Όπως αποτυπώνεται στο video υλικό, ο δολοφόνος του 46χρονου επιχειρηματία, λειτούργησε με ακρίβεια, εμπειρία και απόλυτα ψύχραιμες κινήσεις, πυροβολώντας το θύμα αρχικά τέσσερις φορές και στη συνέχεια «ολοκλήρωσε» το θανατηφόρο έργο του με την χρήση όπλου με σιγαστήρα.

Ο δράστης εκτιμάται ότι κάλυπτε το πρόσωπό του πιθανόν με μάσκα σιλικόνης, ενώ στην κάμερα φαίνεται ότι φορούσε ένα μαύρο καπέλο τζόκεϊ, ένα δίχρωμο αθλητικό μπουφάν, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Μετά την εκτέλεση, όπως αποτυπώθηκε στο βίντεο που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Καθημερινή», από τις κάμερες ασφαλείας έξω από το σπίτι όπου διέμενε στα νότια προάστια ο «Αυστραλός», ο εκτελεστής άρχισε να τρέχει προκειμένου να απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο σημείο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Βάσει εκτιμήσεων, ο δράστης αμέσως μετά το συμβάν διέφυγε στο εξωτερικό, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη του.

Το βράδυ της Δευτέρας η σύζυγος και ο πατέρας του Γιάννη Μακρή κατέθεσαν στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής χωρίς προς το παρόν να μπορούν να δώσουν στοιχεία ικανά για να βοηθήσουν τις έρευνες.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας στα πρόσφατα «ανοίγματά» του στη Μύκονο με ιδιωτική εταιρία φύλαξης, αλλά και στα «γραμμάτια αντεκδίκησης» στην Αυστραλία, όπου διατηρούσε επιχειρήσεις πριν αποφασίσει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα, πριν από μερικά χρόνιας.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αποφάσισαν να υποβάλουν αίτημα στις αρχές της Αυστραλίας προκειμένου να ενημερωθούν για τις υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας για την οποία φέρεται να είχε κατηγορηθεί, σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ο Μακρής, στέλνοντας ερωτηματολόγιο στις αυστραλιανές Αρχές.


Σημειώνεται πως ο 46χρονος είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» με έναν πρώην συνέταιρό του στην Αυστραλία, με τον οποίο διατηρούσαν κατά το παρελθόν κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Σίδνεϊ.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια