Ληστεία με καλάσνικοφ σε χρηματαποστολή στη Χαλκίδα

Ληστεία με καλάσνικοφ σε χρηματαποστολή στη Χαλκίδα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή έκαναν δύο άγνωστοι, το μεσημέρι της Τετάρτης, στη Χαλκίδα. 

Λίγο μετά τις 3μ.μ, δύο οπλισμένοι άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού αιφνιδίασαν τους υπαλλήλους χρηματαποστολής την ώρα που επιχειρούσαν να εφοδιάσουν μηχάνημα ΑΤΜ σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν την ειδική βαλίτσα από τα χέρια των υπαλλήλων, ωστόσο λίγα μέτρα πιο μακριά την πέταξαν όταν αντιλήφθηκαν ότι το σύστημα ασφαλείας της τσάντας είχε καταστρέψει τα χρήματα.

Στην περίπτωση που η βαλίτσα πέσει στα λάθος χέρια, απελευθερώνεται ένα υγρό που βάφει τα χρήματα, καθιστώντας τα άχρηστα για τους ληστές. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr μέσα στην τσάντα, υπήρχαν περίπου 70.000 ευρώ. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ανδρών. 

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM