Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα στη μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές

Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα στη μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές Facebook Twitter
Eurokinissi/ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
1

Κάλεσμα για μία σιωπηρή συγκέντρωση στη μνήμη των θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική απήθυνε μέσω Facebook ο Έλληνας μπασκετμπολίστας, Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Σύμφωνα με το event που δημιούργησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, 30/7, στις 21.00 το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος. 

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής... Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα... Να κάτσουμε απλά σιωπηλά... Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα και και εγώ μέσα είμαι. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz... Σας ευχαριστώ», ανάφερε το αρχικό μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια