«Venom 3»: Nέα ημερομηνία κυκλοφορίας μετά τη λήξη της απεργίας στο Χόλιγουντ

«Venom 3»: Nέα ημερομηνία κυκλοφορίας μετά τη λήξη της απεργίας στο Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Μετατίθεται για τον Νοέμβριο του 2024, η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης, νέας ταινίας «Venom», η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Ιουλίου 2024.

Η είδηση για το Venom, έγινε γνωστή λίγες ώρες αργότερα από την προσωρινή συμφωνία του Σωματείου Ηθοποιών (SAG-AFTRA), με τα στούντιο του Χόλιγουντ για τον τερματισμό της πολύμηνης απεργίας των ηθοποιών.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί όνομα στην ταινία και το σενάριο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι η Κέλι Μαρσέλ, που έγραψε το σενάριο και έκανε την παραγωγή των δύο πρώτων ταινιών, θα σκηνοθετήσει την νέα παραγωγή σε σενάριο δικό της.

Την παραγωγή επίσης υπογράφουν ο Τομ Χάρντι και οι 'Αβι 'Αραντ, Ματ Τόλμαχ, Έιμι Πασκάλ και Χατς Πάρκερ.

Σημειώνεται ότι οι δύο πρώτες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι αφηγήθηκαν την ιστορία του δημοσιογράφου Εντι Μπροκ και του σαρκοβόρου alter-ego του, Venom, ενώ και οι δύο έκαναν πρεμιέρα τον ίδιο μήνα, τον Οκτώβριο.

Με πληροφορίες του The Economic Times

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ