Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον

Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
2

Αποθέωση για το στιλ της γνωρίζει εδώ και λίγες ώρες η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον με τις επικεφαλίδες να κάνουν λόγο για «Ελληνίδα θεά».

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Νορβηγία και επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα αρχαιοελληνικού στιλ του οίκου Alexander McQueen για την δεξίωση στο παλάτι του Όσλο.

Η Κέιτ και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δείπνησαν με τον βασιλιά της Νορβηγίας, Χάραλντ και τη σύζυγό του, και η εμφάνισή της έχει προκαλέσει παραλήρημα σε όλη τη Βρετανία.

Το περιοδικό Vanity Fair κάνει λόγο για Ελληνίδα θεά ενώ και η Daily Mail σημειώνει πως το αρχαιοελληνικό φόρεμα της έδωσε απαράμιλλο στιλ.

Ειδική αναφορά γίνεται και στα κοσμήματα που επέλεξε η 36χρονη καθώς φόρεσε το βραχιόλι που είχε στολίσει το χέρι της Βασίλισσας Ελισάβετ στο γάμο της.

Σημειώνεται πως το φόρεμα ήταν ειδική παραγγελία και δεν είναι διαθέσιμο για αγορά, καθώς σχεδιάστηκε και ράφτηκε αποκλειστικά για την Κέιτ Μίντλετον.

Την ίδια ώρα, πίσω στο Λονδίνο, και η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να εμφανιστεί με Alexander McQueen και η σύμπτωση δεν έμεινε ασχολίαστη>>> Δείτε εδώ

Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
Chris Jackson - Pool/Getty Images
Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
Chris Jackson - Pool/Getty Images
Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
Chris Jackson - Pool/Getty Images

 

Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
Chris Jackson - Pool/Getty Images

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Peaky Blinders έγινε ο «Καρυοθραύστης» του σύγχρονου χορού

Πολιτισμός / Το Peaky Blinders έγινε ο «Καρυοθραύστης» του σύγχρονου χορού

Στα 100 της χρόνια, η Rambert δεν κοιτά νοσταλγικά το αρχείο της. Με το Peaky Blinders ως δικό της λαϊκό τελετουργικό και μια έμμεση απάντηση στον Τιμοτέ Σαλαμέ, επιχειρεί να φέρει τον χορό πιο κοντά στο σύγχρονο κοινό.
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΥΠΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός του Παλαιού Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης - Πώς θα διαμορφωθεί

Όπως έγινε γνωστό, ολοκληρώνονται οι πρόδρομες εργασίες της προσωρινής αντιστήριξης των εκσκαφών που απαιτούνται για την υπόγεια επέκταση του Μουσείου
THE LIFO TEAM
Dataland: Το μουσείο όπου η τέχνη αρχίζει να σε κοιτά πίσω

Πολιτισμός / Dataland: Το μουσείο όπου η τέχνη αρχίζει να σε κοιτά πίσω

Το Dataland, το νέο μουσείο τεχνητής νοημοσύνης που ανοίγει στις 20 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, παρουσιάζει την πρώτη του έκθεση, Machine Dreams: Rainforest, ως ένα τροπικό δάσος φτιαγμένο από δεδομένα, αισθητήρες, αρώματα, εικόνες και αλγοριθμικά όνειρα
THE LIFO TEAM
Πριν από το AI, ο Μ. Κ. Έσερ είχε ήδη κάνει την πραγματικότητα να μοιάζει ύποπτη

Πολιτισμός / Πριν από το AI, ο Μ. Κ. Έσερ είχε ήδη κάνει την πραγματικότητα να μοιάζει ύποπτη

Στο Magic Mirror του 1946, ο Μ. Κ. Έσερ μετατρέπει ένα επίπεδο μοτίβο σε τρισδιάστατη σκηνή: φτερωτά πλάσματα μοιάζουν να βγαίνουν από την επιφάνεια, να περνούν μέσα από τον καθρέφτη και να επιστρέφουν ξανά ως εικόνα.
THE LIFO TEAM
Η Ιφιγένεια έγινε ταινία για το σεξ, τη φτώχεια και τις πληγές της λιτότητας

Πολιτισμός / Η Ιφιγένεια έγινε ταινία για το σεξ, τη φτώχεια και τις πληγές της λιτότητας

Το Effi o Blaenau μεταφέρει την Ιφιγένεια σε μια πρώην βιομηχανική πόλη της Ουαλίας, μετατρέποντας την ελληνική τραγωδία σε ιστορία για τη γυναικεία θυσία, την εργατική τάξη και τις πληγές της λιτότητας.
THE LIFO TEAM
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ για τη ρήξη με τον Τζον Λένον: «Ήταν σαν να μου έμπηγε μικρά μαχαίρια»

Πολιτισμός / Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ για τη ρήξη με τον Τζον Λένον: «Ήταν σαν να μου έμπηγε μικρά μαχαίρια»

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μίλησε στο NME για την επώδυνη περίοδο της φιλίας του με τον Τζον Λένον, τις επιχειρηματικές διαφωνίες που χώρισαν τους Beatles και τη συμφιλίωση που ήρθε αργότερα.
THE LIFO TEAM
Η Εμίλια Κλαρκ έγινε Daenerys ενώ πίστευε ότι ο θάνατος «ερχόταν να την πάρει»

Πολιτισμός / Η Εμίλια Κλαρκ έγινε Daenerys ενώ πίστευε ότι ο θάνατος «ερχόταν να την πάρει»

Στο Power of Women του Variety, η Εμίλια Κλαρκ μίλησε για τις δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες, την ενοχή του επιζώντα και την ανάρρωση που συνεχίζεται χρόνια αφού όλοι νομίζουν ότι είσαι καλά.
THE LIFO TEAM
Η Σαγράδα Φαμίλια τελειώνει μετά από 144 χρόνια αλλά η Βαρκελώνη δεν ξέρει ακόμη τι να κάνει μαζί της

Πολιτισμός / Η Σαγράδα Φαμίλια αποχαιρετά τον μύθο του πιο διάσημου ανολοκλήρωτου κτιρίου στον κόσμο

Μετά από 144 χρόνια, η Σαγράδα Φαμίλια φτάνει στη συμβολική της ολοκλήρωση: ο τελευταίος πύργος της θα ευλογηθεί στις 10 Ιουνίου από τον Πάπα, εκατό χρόνια μετά τον θάνατο του Γκαουντί.
THE LIFO TEAM
Η απίστευτη ζωή της Ταπισερί της Μπαγιέ

Εικαστικά / Η απίστευτη ζωή της Ταπισερί της Μπαγιέ

Το μνημειώδες κέντημα που αφηγήθηκε τη Νορμανδική Κατάκτηση του 1066 θα εκτεθεί για πρώτη φορά στη Βρετανία, στο Bρετανικό Μουσείο. Σχεδόν χίλια χρόνια μετά τη δημιουργία της, επιστρέφει ως έκθεση-γεγονός και ως εικόνα μιας Ιστορίας που δεν σταμάτησε ποτέ να μας αφορά.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ