Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον

Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
2

Αποθέωση για το στιλ της γνωρίζει εδώ και λίγες ώρες η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον με τις επικεφαλίδες να κάνουν λόγο για «Ελληνίδα θεά».

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Νορβηγία και επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα αρχαιοελληνικού στιλ του οίκου Alexander McQueen για την δεξίωση στο παλάτι του Όσλο.

Η Κέιτ και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δείπνησαν με τον βασιλιά της Νορβηγίας, Χάραλντ και τη σύζυγό του, και η εμφάνισή της έχει προκαλέσει παραλήρημα σε όλη τη Βρετανία.

Το περιοδικό Vanity Fair κάνει λόγο για Ελληνίδα θεά ενώ και η Daily Mail σημειώνει πως το αρχαιοελληνικό φόρεμα της έδωσε απαράμιλλο στιλ.

Ειδική αναφορά γίνεται και στα κοσμήματα που επέλεξε η 36χρονη καθώς φόρεσε το βραχιόλι που είχε στολίσει το χέρι της Βασίλισσας Ελισάβετ στο γάμο της.

Σημειώνεται πως το φόρεμα ήταν ειδική παραγγελία και δεν είναι διαθέσιμο για αγορά, καθώς σχεδιάστηκε και ράφτηκε αποκλειστικά για την Κέιτ Μίντλετον.

Την ίδια ώρα, πίσω στο Λονδίνο, και η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να εμφανιστεί με Alexander McQueen και η σύμπτωση δεν έμεινε ασχολίαστη>>> Δείτε εδώ

Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
Chris Jackson - Pool/Getty Images
Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
Chris Jackson - Pool/Getty Images
Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
Chris Jackson - Pool/Getty Images

 

Vanity Fair: Ελληνίδα θεά η Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
Chris Jackson - Pool/Getty Images

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM