Τζορτζ Μάικλ, Scorpions, Yamato

Τζορτζ Μάικλ, Scorpions, Yamato Facebook Twitter
Τζορτζ Μάικλ
0

» Περιμένω τη Γιορτή της μουσικής.Περιμένω να δω τους δρόμους πλημμυρισμένους με ήχους και κόσμο για τέσσερασυνεχόμενα βράδια (20, 21, 22 και 23 Ιουνίου).Ένα από τα πιο μεγάλα πάρτι του καλοκαιριούγια την Αθήνα! Θέλω να καταγράψω τα πάντα μετη φωτογραφική μου, μπροστά και πίσω από τησκηνή. People get ready for the flash!
Σπύρος Σιμωτάς

» Περιμένω τη συναυλία του Τζoρτζ Μάικλ στις 26 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Οσοι είστεαποφασισμένοι να πάτε και δεν έχετε βγάλειακόμα εισιτήριο σπεύστε, γιατί βγήκε βρόμα ότιη προπώληση δεν πάει πολύ καλά (κοντά στα15.000 εισιτήρια). Και ξέρετε τιμπορεί να σημαίνει αυτό... Ηδηη εμφάνιση στην Πράγα ματαιώθηκε...
Δημήτρης Ρηγόπουλος

» Περιμένω τη συναυλία τωνScorpions τη Δευτέρα18 Ιουνίου στο Γήπεδο Καραϊσκάκη. Όλοι όσοι χόρεψαν μετρίμματα από τυρογαριδάκιακολλημένα στον τραπεζίτη σεκάποιο πάρτι το «Still lovingyou», όσοι έγραψαν με μαύρομαρκαδοράκι πάνω στη χακίτσάντα του σχολείου Scorpionsδίπλα στην κονκάρδα τουRick Ashley, όσοι έγλειψαν ταδάχτυλά τους που κολλούσαναπό το σναπς ανανά στον κήπο επαρχιακής ντίσκο, όσοιέγδαραν τα Doc Martins τουςπάνω στις ταχύτητες των ΧΤ θαξανασυναντηθούν ζαλισμένοιαπό μπίρες στις 18 Ιουνίου.Ο ιδρώτας στις καράφλες θαείναι γλυκός και ο ουρανός θακαλυφθεί από ένα τεράστιοπερφέκτο. Όταν η JulietteLewis καταλάβει το λάθος της,θα ουρλιάξει περισσότερο απόό,τι στο δεύτερο κομμάτι του«Cape Fear».
Eυθύμης Φιλίππου

» Τους θυμάμαι πριν χρόνια. Νομίζω στοΗρώδειο, πάει καιρός, έχω χάσει πολλέςαπό τις μνήμες της πρώτης μου επαφής μετoυς kodo. Εκείνο που δεν έχασα όμως είναι ημουσική. Το κάλλος κι η δύναμη των ιαπωνικώντυμπάνων, η αρμονία των κινήσεων, των ήχωνκαι των σωμάτων που έμοιαζαν σε κάθε κίνησηνα δίνουν βάθος νοήματος ζωής. Οι φήμες λένεότι οι Yamato που μας έρχονται στις 15 και 16του μηνός στον Λυκαβηττό είναι πολύ καλύτεροι. Θα είμαι εκεί. Η μουσική τους, μουσική τουσίντο, των ιερών, της ψυχής και της επαφής μετα πνεύματα των προγόνων, με έχει γητέψει απόκαιρό.
Λαμπρινή Χ. Θωμά

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι δηλαδή η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM