Τριήμερο φεστιβάλ στη φυλακή που γυρίστηκε η ταινία «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ»

Τριήμερο φεστιβάλ στη φυλακή που γυρίστηκε η ταινία «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ»- Με Evanesence, Korn κλπ Facebook Twitter
Imdb
0

Ανακοινώθηκε το line-up για το Inkcarceration Music & Tattoo Festival 2022, με τους Korn, Evanescence, Disturbed και Breaking Benjamin να είναι headliners.

Το τριήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου στο Αναμορφωτήριο της Πολιτείας του Οχάιο, μια παλιά φυλακή που έγινε διάσημη από την υποψήφια για 7 Όσκαρ ταινία «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ».

Στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν πολλά διάσημα συγκροτήματα, μεταξύ των οποίων Lamb of God, Papa Roach, Three Days Grace, Seether, Code Orange, Sleeping With Sirens, Lacuna Coil κ.λπ

Οι Korn και Papa Roach θα εμφανιστούν την πρώτη βραδιά (15 Ιουλίου), οι Breaking Benjamin και Evanescence την επομένη στις 16 Ιουλίου και οι Disturbed και Lamb of God θα κλείσουν το φεστιβάλ στις 17 Ιουλίου.

Ο συνιδρυτής του Φεστιβάλ Daniel Janssen δήλωσε πως «Η έκδοση του 2022 θα είναι, μακράν, η πιο φιλόδοξη χρονιά μας. Η συνεργασία με την ομάδα του Danny Wimmer Presents έχει πραγματικά βελτιώσει όλες τις πτυχές του φεστιβάλ και την εμπειρία των θαυμαστών.

»Βλέποντας τον ενθουσιασμό που συνεχίζει να φέρνει αυτό το γεγονός στην πόλη του Μάνσφιλντ, μαζί με την υποστήριξη των φανς από όλη τη χώρα, όλη αυτή η κίνηση με κάνει τόσο περήφανο που αποκαλώ το Οχάιο, πατρίδα μου».

Ο David Draiman των Disturbed πρόσθεσε πως είναι ενθουσιασμένος «που παίζουμε στους ιστορικούς και ιερούς χώρους του Αναμορφωτηρίου της Πολιτείας του Οχάιο για το πρώτο μας Inkcarceration. Οχάιο, είσαι έτοιμο;»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM