Γραπτά μηνύματα φαίνεται πως «καίνε» την ηθοποιό Άζια Αρτζέντο, σε ότι αφορά τις κατηγορίες που δέχεται για σεξουαλική συνεύρεση με έναν ανήλικο ηθοποιό και έρχονται να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

 

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Αρτζέντο κατηγορήθηκε ότι το 2013 έκανε σεξ με τον ηθοποιό Τζίμι Μπένετ, ενώ εκείνος ήταν μόλις 17 ετών, σε ένα ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια.

 

Αρχικά η ηθοποιός - και σημαίνουσα προσωπικότητα του κινήματος κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών #Metoo" - αρνήθηκε το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσίευσαν οι New York Times. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αρτζέντο και ο Μπένετ συμφώνησαν σε έναν οικονομικό διακανονισμό 380.000 δολαρίων, όταν ο ηθοποιός απείλησε να λάβει νομικά μέτρα για το ζήτημα.

 

Όπως όμως μεταδίδει το TMZ, μία σειρά μηνυμάτων που έχει στη διάθεσή του ενοχοποιούν την Αρτζέντο - τόσο με φωτογραφίες όσο και με γραπτά μηνύματα.

 

Η ηθοποιός χθες διέψευσε επισήμως τα πάντα και είπε μάλιστα πως ενώ δεν είχε ποτέ ερωτική επαφή με τον Μπένετ, ο σύντροφός της Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, την πίεσε να δώσουν τα χρήματα για να μην υπάρξει αρνητική δημοσιότητα. Δείτε εδώ αναλυτικά...

 

Στην ουσία η Αρτζέντο εμφανίστηκε ως θύμα εκβιασμού.

 

Η επίμαχη φωτογραφία και μερικά από τα μηνύματα που δημοσίευσε το ΤΜΖ:

 

ΤΜΖ: Γραπτά μηνύματα «καίνε» την Αρτζέντο για το σεξ με ανήλικο - Νέα τροπή στο σκάνδαλο

 

ΤΜΖ: Γραπτά μηνύματα «καίνε» την Αρτζέντο για το σεξ με ανήλικο - Νέα τροπή στο σκάνδαλο

 

ΤΜΖ: Γραπτά μηνύματα «καίνε» την Αρτζέντο για το σεξ με ανήλικο - Νέα τροπή στο σκάνδαλο

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε μία από τις φωτογραφίες η Αρτζέντο και ο Μπένετ εμφανίζονται ημίγυμνοι στο κρεβάτι, «πιθανώς μετά τη συνεύρεσή τους».

 

Μάλιστα σε άλλο γραπτό μήνυμα, η ηθοποιός και σκηνοθέτης φέρεται να παραδέχεται την σεξουαλική επαφή.

 

«Έκανα σεξ μαζί του και ένιωσα περίεργα. Δεν ήξερα ότι είναι ανήλικος μέχρι την επιστολή. Ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα πέρα από όσα έγραψαν οι New York Times. Το ερεθισμένο αγόρι με έβαλε κάτω», γράφει η 42χρονη Αρτζέντο σε παραλήπτη που δεν κατονομάζεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

 

«Μου έγραφε μετά και συνέχισε να μου στέλνει γυμνές φωτογραφίες όλα αυτά τα χρόνια - ακόμα και δύο βδομάδες πριν το γράμμα των δικηγόρων», φέρεται να γράφει η Αρτζέντο, κάτω από τη φωτογραφία ενός γράμματος του Μπένετ προς την ίδια.

 

«Άζια, σε αγαπώ με όλη την καρδιά μου. Είμαι τόσο χαρούμενος που συναντηθήκαμε και είσαι στη ζωή μου. Τζίμι».

 

Η νέα αυτή εξέλιξη καταρρίπτει τους αρχικούς ισχυρισμούς της ηθοποιού ότι η ιστορία των NYT ήταν «απολύτως ψευδής».

 

Σε άλλο μήνυμα, η Αρτζέντο φαίνεται να σκέφτεται την μετανάστευση σε περίπτωση που απολυθεί εξαιτίας του σκανδάλου:«Αν χάσω τη δουλειά μου, θα μετακομίσω στην Αφρική ή στο δάσος του Αμαζονίου. Θέλω να είμαι με το 90% του κόσμου με δεν του καίγεται καρφί για αυτές τις ανοησίες».