ΤΜΖ: Γραπτά μηνύματα «καίνε» την Αρτζέντο για το σεξ με ανήλικο - Νέα τροπή στο σκάνδαλο

ΤΜΖ: Γραπτά μηνύματα «καίνε» την Αρτζέντο για το σεξ με ανήλικο - Νέα τροπή στο σκάνδαλο Facebook Twitter
EPA
18

Γραπτά μηνύματα φαίνεται πως «καίνε» την ηθοποιό Άζια Αρτζέντο, σε ότι αφορά τις κατηγορίες που δέχεται για σεξουαλική συνεύρεση με έναν ανήλικο ηθοποιό και έρχονται να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Αρτζέντο κατηγορήθηκε ότι το 2013 έκανε σεξ με τον ηθοποιό Τζίμι Μπένετ, ενώ εκείνος ήταν μόλις 17 ετών, σε ένα ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια.

Αρχικά η ηθοποιός - και σημαίνουσα προσωπικότητα του κινήματος κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών #Metoo" - αρνήθηκε το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσίευσαν οι New York Times. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αρτζέντο και ο Μπένετ συμφώνησαν σε έναν οικονομικό διακανονισμό 380.000 δολαρίων, όταν ο ηθοποιός απείλησε να λάβει νομικά μέτρα για το ζήτημα.

Όπως όμως μεταδίδει το TMZ, μία σειρά μηνυμάτων που έχει στη διάθεσή του ενοχοποιούν την Αρτζέντο - τόσο με φωτογραφίες όσο και με γραπτά μηνύματα.

Η ηθοποιός χθες διέψευσε επισήμως τα πάντα και είπε μάλιστα πως ενώ δεν είχε ποτέ ερωτική επαφή με τον Μπένετ, ο σύντροφός της Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, την πίεσε να δώσουν τα χρήματα για να μην υπάρξει αρνητική δημοσιότητα. Δείτε εδώ αναλυτικά...

Στην ουσία η Αρτζέντο εμφανίστηκε ως θύμα εκβιασμού.

Η επίμαχη φωτογραφία και μερικά από τα μηνύματα που δημοσίευσε το ΤΜΖ:

ΤΜΖ: Γραπτά μηνύματα «καίνε» την Αρτζέντο για το σεξ με ανήλικο - Νέα τροπή στο σκάνδαλο Facebook Twitter
ΤΜΖ: Γραπτά μηνύματα «καίνε» την Αρτζέντο για το σεξ με ανήλικο - Νέα τροπή στο σκάνδαλο Facebook Twitter
ΤΜΖ: Γραπτά μηνύματα «καίνε» την Αρτζέντο για το σεξ με ανήλικο - Νέα τροπή στο σκάνδαλο Facebook Twitter

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε μία από τις φωτογραφίες η Αρτζέντο και ο Μπένετ εμφανίζονται ημίγυμνοι στο κρεβάτι, «πιθανώς μετά τη συνεύρεσή τους».

Μάλιστα σε άλλο γραπτό μήνυμα, η ηθοποιός και σκηνοθέτης φέρεται να παραδέχεται την σεξουαλική επαφή.

«Έκανα σεξ μαζί του και ένιωσα περίεργα. Δεν ήξερα ότι είναι ανήλικος μέχρι την επιστολή. Ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα πέρα από όσα έγραψαν οι New York Times. Το ερεθισμένο αγόρι με έβαλε κάτω», γράφει η 42χρονη Αρτζέντο σε παραλήπτη που δεν κατονομάζεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

«Μου έγραφε μετά και συνέχισε να μου στέλνει γυμνές φωτογραφίες όλα αυτά τα χρόνια - ακόμα και δύο βδομάδες πριν το γράμμα των δικηγόρων», φέρεται να γράφει η Αρτζέντο, κάτω από τη φωτογραφία ενός γράμματος του Μπένετ προς την ίδια.

«Άζια, σε αγαπώ με όλη την καρδιά μου. Είμαι τόσο χαρούμενος που συναντηθήκαμε και είσαι στη ζωή μου. Τζίμι».

Η νέα αυτή εξέλιξη καταρρίπτει τους αρχικούς ισχυρισμούς της ηθοποιού ότι η ιστορία των NYT ήταν «απολύτως ψευδής».

Σε άλλο μήνυμα, η Αρτζέντο φαίνεται να σκέφτεται την μετανάστευση σε περίπτωση που απολυθεί εξαιτίας του σκανδάλου:«Αν χάσω τη δουλειά μου, θα μετακομίσω στην Αφρική ή στο δάσος του Αμαζονίου. Θέλω να είμαι με το 90% του κόσμου με δεν του καίγεται καρφί για αυτές τις ανοησίες».

Πολιτισμός
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αν η νόμιμη ηλικία συνεύρεσης ειναι τα 16, τότε ποιο το πρόβλημα;Η Άζια Αρτζέντο, εκτός από υποκρίτρια, είναι και αφελής: είναι δυνατόν να κρατήσει μυστικό ο...ερεθισμένος έφηβος; Σε κάποιον φίλο του θα παινεύτηκε.Τέλος, συμφωνώ με τον Βαγγέλη, ζούμε έναν πουριτανισμό άνευ προηγουμένου που κάναι κακό στις πραγματικές περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης.
Θα σας προτεινα να διαβάζετε καλύτερα τα σχόλια κατά των οποίων ξιφουλκείτε. Ερωτική συνεύρεση δυο συναινούντων ατόμων νόμιμης ηλικίας δεν θεωρείται, άνευ τινός, σεξουαλική παρενόχληση.
Διαφορά δυναμικής το λένε οι συντρόφισσες.Σεξ μεταξύ ανθρώπων διαφορετικού ηλικιακού και κοινωνικοοικονομικου στάτους είναι αξιωματικά παρενόχληση, εκμετάλλευση κλπ κλπ.Μα δεν διαβάζεις Α μπα?
έτσι, βρε Φωτεινή, δεν έχουν καταλάβει ότι άλλο η γυναίκα κι άλλο ο άντρας. Ο άντρας αν είναι και λευκός και επιμένει να παραμενει και στρέητ είναι εκ γεννετής βιαστής - τι δεν καταλαβαίνουνε;
Τώρα έτσι θα πάει η δουλειά; Θα ασχολούμαστε όλη μέρα με ξένες κρεβατοκάμαρες, με δήθεν σεξιστές άντρες και δήθεν παιδόφιλες γυναίκες; Τι πουριτανισμός είναι αυτός; Αν φτάσουμε σε σημείο το 100% του πληθυσμού να νιώθει πως έχει υποστεί λεκτική/σωματική/σεξουαλική βία, τότε θα μιλάμε απλώς για μία μόδα, μια μόδα σε βάρος μάλιστα των πραγματικών θυμάτων.
Καθόλου μόδα δεν είναι το να εξετάζονται και να τιμωρούνται τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης. Απλά μέχρι τώρα οι παραβάτες την έβγαζαν καθαρή. Αν όντως σε νοιάζουν τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης θα πρέπει να είσαι χαρούμενος.
Δεν είναι καθόλου αστείο. Και, πριν αρχίσουν να σχολιάζουν διάφοροι, που ευκαιρία γυρεύουν να απαξιωσουν το κίνημα #metoo και τον φεμινισμό γενικότερα, ξαναγράφω κάτι που είχα πει για την υπόθεση: Κάθε κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης πρέπει να εξετάζεται και, αν είναι αληθινή, ο ένοχος πρέπει να τιμωρηται. Και ο Γουάινστιν πρέπει να τιμωρηθεί για ότι έκανε στην Αρτζεντο και σε πολλές άλλες γυναίκες, και η Αρτζεντο πρέπει να τιμωρηθεί για ότι έκανε στον Μπένετ.
ξέρεις πόση δύναμη έχουν τα 17χρονα; μπορεί να πάγωσε κι από το φόβο της σαν την άλλη με το Τελευταίο Ταγκό... εντάξει, για το χαρτζιλίκι των 300.000 ντόλαρς, ό,τι θέλει κάνει τα λεφτά της. Ωμπω, μυστήριοι έχετε γίνει...