Φαρσέρ τηλεφώνησαν στον πρίγκιπα Χάρι και προσποιούμενοι την Γκρέτα Τούνμπεργκ με τον πατέρα της, τον ρώτησαν για το Megxit, τον Τζέφρι Έπσταϊν αλλά και τον πρόεδρο Τραμπ.

 

Οι δυο φαρσέρ από την Ρωσία, Vladimir Kuznetsov και Alexey Stolyarov, που στο παρελθόν έχουν κάνει παρόμοιες φάρσες σε πολλούς διάσημους -μεταξύ άλλων Έλτον Τζον και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν- έδωσαν στη δημοσιότητα την συνομιλία, που φέρεται να ηχογραφήθηκε την Πρωτοχρονιά και στις 22 Ιανουαρίου. Το Παλάτι, παρόλο που δεν σχολίασε τα λεγόμενα του Χάρι, δεν διέψευσε πως πρόκειται για τον ίδιο. 

 

Τηλεφωνική φάρσα στον πρίγκιπα Χάρι - Προσποιήθηκαν την Γκρέτα Τούνμπεργκ και ρώτησαν για το Megxit

 

Ο πρίγκιπας Χάρι, του οποίου η απόφαση να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, ταρακούνησε την Μεγάλη Βρετανία σοκάροντας τους φανς τους σε όλο τον κόσμο, μίλησε για θέματα όπως η σχέση πρίγκιπα Άντριου με τον Τζέφρι Έπσταϊν αλλά και το Megxit.

 

«Η απόφαση οπωσδήποτε δεν ήταν εύκολη αλλά ήταν η σωστή για την οικογένειά μας, η κατάλληλη απόφαση για να προστατεύσω τον γιο μου», λέει ο Χάρι. «Και πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν να ταυτιστούν και μας σέβονται που βάλαμε ως προτεραιότητα την οικογένειά μας», πρόσθεσε. 

 

 

Οι φαρσέρ τον ρώτησαν στη συνέχεια για τα δημοσιεύματα πως τον «ξήλωσαν» από τα βασιλικά του καθήκοντα. «Όχι, όχι, και πάλι μην πιστεύετε όσα διαβάζετε. Κανείς δεν μας πήρε τους τίτλους», απάντησε ο Δούκας του Σάσεξ.

 

 

Σε ερώτηση για την σχέση του πρίγκιπα Άντριου με τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο πρίγκιπα Χάρι απάντησε: «Ό,τι έκανε ή δεν έκανε είναι εντελώς άσχετο με εμένα και την σύζυγό μου. Εμείς λειτουργούμε δυο μας και εστιάζουμε στην κοινότητα, οπότε είμαστε εντελώς ανεξάρτητοι από το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας».

 

Ο πρίγκιπας Χάρι ρωτήθηκε επίσης για τον Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο είπε πως «έχει αίμα στα χέρια του» που προωθεί την αμερικανική βιομηχανία εξόρυξης άνθρακα.