«Τι έκανες στο πρόσωπό σου;»: η φωτογραφία της Τζένι Γκαρθ του "Beverly Hills 90210" που προκάλεσε επιθετικά σχόλια

«Τι έκανες στο πρόσωπό σου;»: η φωτογραφία της Τζένι Γκαρθ του "Beverly Hills 90210" που προκάλεσε επιθετικά σχόλια Facebook Twitter
1

Το τελευταίο διάστημα ό,τι και να κάνει η Τζένι Γκαρθ, η «Κέλυ» της θρυλικής σειράς Beverly Hills 90210 όχι μόνο παρεξηγείται, αλλά γίνεται και αντικείμενο σκληρής κριτικής τόσο από τους θαυμαστές της, όσο και από τους αδέκαστους κριτές της εικόνας (και followers) της στα social media. 

Έτσι, όταν η ηθοποιός αποφάσισε να ποστάρει στο Instagram μία φωτογραφία της με την συμπρωταγωνίστρια της, Τόρι Σπέλινγκ, κανείς δεν στάθηκε στα νέα της συνεργασίας τους, αλλά στο πόσο αλλαγμένο έδειχνε το πρόσωπό της. 

Η κριτική στα σχόλια δεν άργησε, με διόλου κολακευτικές αναφορές και στις άπειρες πλαστικές της Σπέλινγκ, ενώ οι διατυπώσεις κινούνταν στο ίδιο μοτίβο: «Τι έκανες στο πρόσωπό σου;», «Δεν χρειαζόσουν κάτι τέτοιο, γιατί παραμορφώνεσαι;», «Αυτή δεν είναι η Τζένι Γκαρθ. Σταμάτα. Πέρασε η Πρωταπριλιά». 

Από ένα σημείο και μετά, και με την κριτική να γίνεται όλο και πιο επιθετική, η Γκαρθ έμπαινε στη διαδικασία να απαντά κάτω από αρνητικά, σχόλια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Working with my favorite partner in crime! Thank you @castrofashion @castrofashion_kids #israel We ❤️Israel @90210onfox @torispelling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennie ? (@jenniegarth) στις

Όταν μία θαυμάστρια της έγραψε: «Ω, Τζένι, είσαι τόσο όμορφη και δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα μπότοξ. Δυστυχώς, είσαι αγνώριστη εδώ», η Γκαρθ απάντησε «Σας ευχαριστώ;», ενώ ότανΈ κάποιος σχολίασε «Ω, Θεέ μου, φαίνεται τόσο ψεύτικο» , η ηθοποιός εμφανώς εκνευρισμένη του απάντησε «Όχι, είμαι εγώ».

Για την ιστορία πάντως και επειδή η συγκεκριμένη ανάρτηση με την Τόρι Σπέλινγκ στόχο είχε την ανακοίνωση της άφιξης τους στο Τελ Αβίβ για τα γυρίσματα ενός νέου διαφημιστικού για την αλυσίδα Castro Kids, κάποια άσκησαν και επί της ουσίας κριτική, ενώ άλλοι περιορίστηκαν στο να γράψουν δηκτικά «Αγαπώ την Παλαιστίνη».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια