Τέλος η πασαρέλα για την Vivienne Westwood- Ανακοίνωσε πως δεν ξανακάνει catwalk με μοντέλα

Τέλος η πασαρέλα για την Vivienne Westwood- Ανακοίνωσε πως δεν ξανακάνει catwalk με μοντέλα Facebook Twitter
0

Η Vivienne Westwood ανακοίνωσε πως δεν θα διοργανώσει ξανά επιδείξεις μόδας για να παρουσιάζει τις συλλογές ρούχων της, όπως έκανε μέχρι σήμερα, αντικαθιστώντας από εδώ και στο εξής την πασαρέλα μοντέλων με ψηφιακές παρουσιάσεις. 

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια ρούχων αποφάσισε να κάνει το εμπορικό της σήμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι καταργεί τα catwalks, που διοργάνωνε με επιτυχία για περισσότερα από 35 χρόνια.

Η νέα πολιτική θα τεθεί σε εφαρμογή από την επόμενη σεζόν, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για Ανδρικές Συλλογές (London Fashion Week Men). Εκεί, η Vivienne Westwood αντί να επιδείξει τα σχέδια της στην πασαρέλα, θα τα παρουσιάσει μέσα από μια ταινία και πολλές φωτογραφίες.

«Ανυπομονούμε να δείξουμε τη χειμερινή μας συλλογή, που αντί για catwalk, θα παρουσιαστεί μέσω ταινίας και εικόνων, ώστε να μπορείτε να την δείτε και να την αγαπήσετε όσο κι εμείς», είπε η ίδια. «Ψωνίστε λιγότερα, επιλέξτε σωστά, κάντε το να διαρκέσει», σχολίασε μιλώντας στο WWD. 

Τέλος η πασαρέλα για την Vivienne Westwood- Ανακοίνωσε πως δεν ξανακάνει catwalk με μοντέλα Facebook Twitter

Η Vivienne Westwood είναι η σχεδιάστρια μόδας που έκανε την πανκ μόδα mainstream. Άρχισε την καριέρα της δημιουργώντας ρούχα για τη μπουτίκ του μάνατζερ των Sex Pistols, Μάλκομ ΜακΛάρεν στο King's Road του Λονδίνου. Συχνά υψώνει φωνή για πολιτικά και περιβαλλοντικά ζητήματα και ήταν μεταξύ 282 κορυφαίων δημιουργικών μορφών, που υπέγραψαν ανοικτή επιστολή κατά του Brexit εκείνη την περίοδο.

Η τελευταία της απόφαση φαίνεται να αποτελεί μέρος της εν εξελίξει ατζέντας της για την αειφορία, σύμφωνα με το Dezeen. Και άλλοι σχεδιαστές στο Λονδίνο, όπως ο Marios Schwab και ο Matthew Williamson, δεν συμμετέχουν πλέον στην Εβδομάδα Μόδας, αλλά με διοργάνωση εκδηλώσεων στο showroom τους παρουσιάζουν τις συλλογές τους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ