Συνελήφθη ο Ροντ Στιούαρτ για καβγά σε ξενοδοχείο - Μαζί και ο 39χρονος γιος του

Συνελήφθη ο Ροντ Στιούαρτ για καβγά σε ξενοδοχείο - Μαζί και ο 39χρονος γιος του Facebook Twitter
0

Ο Ροντ Στιούαρτ συνελήφθη από την αστυνομία μετά από φερόμενο καυγά, στον οποίο ενεπλάκη επίσης ο γιος του, Σον, σε ένα ξενοδοχείο της Φλόριντα.

Έγγραφο της αστυνομίας κατηγορεί τον ροκ σταρ πως έριξε μπουνιά σε έναν φρουρό ασφαλείας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν ο ίδιος με την παρέα του, ανάμεσά τους και ο Σον, προσπάθησαν να μπουν σε ένα πριβέ πάρτι στο ξενοδοχείο στο Παλμ Μπιτς. 

Ο φρουρός ασφαλείας του ξενοδοχείου, που ονομάζεται Τζέσι Ντίξον, είπε στους αστυνομικούς πως είδε μια ομάδα ανθρώπων κοντά στη ρεσεψιόν του ιδιωτικού πάρτι να προσπαθεί να μπει χωρίς άδεια. Στην ένορκη κατάθεση αναφέρεται πως ο 74χρονος Στιούαρτ με την παρέα του «ξεκίνησαν να φωνάζουν και προκάλεσαν σκηνή, ενώ αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του [Ντίξον] να φύγουν».

Ο Ντίξον ισχυρίζεται πως ο 39χρονος Σον Στιούαρτ «είχε φτάσει μύτη με μύτη» μαζί του όταν του ζήτησε να κάνει πίσω και να δημιουργήσει λίγο χώρο. Ο φρουρός υποστηρίζει πως ο Σον τον έσπρωξε προς τα πίσω, βάζοντας πρώτα το χέρι του στο στήθος του και πως ο πατέρας του έτρεξε προς το μέρος του και του έδωσε μπουνιά στα πλευρά. 

Στην αστυνομική αναφορά σημειώνεται πως ο Ροντ Στιούαρτ είπε ότι με την οικογένειά του ήθελαν να τα παιδιά στην παρέα να αποκτήσουν άδεια για τον συγκεκριμένο χώρο και πως ο Ντίξον άρχισε να μαλώνει μαζί τους. Ωστόσο μετά την φιλονικία φέρεται να «ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του».

Στην ένορκη κατάθεση δυο ακόμη μάρτυρες, αμφότεροι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, λένε πως είδαν τον γιο του τραγουδιστή να σπρώχνει τον Ντίξον και τον Ροντ να του δίνει γροθιά στο στήθος. Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και οι αρχές ζήτησαν υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM