«Στον αέρα» οι συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο μετά τις ανακοινώσεις για το ΟΑΚΑ

«Στον αέρα» οι συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο 2024 μετά τις ανακοινώσεις για το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Πέραν των συλλόγων και των ομοσπονδιών, που χρησιμοποιούσαν το ΟΑΚΑ, και για τους οποίους ανακοινώθηκαν σχετικά μέτρα νωρίτερα σήμερα, καμία ενημέρωση δεν έχει υπάρξει για τις επικείμενες συναυλίες, όπως οι πολυαναμενόμενες των Coldplay το επόμενο καλοκαίρι. 

H απόφαση για επ΄αόριστον κλείσιμο συγκεκριμένων εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, μετά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την στατικότητα των στεγάστρων Καλατράβα σήμανε «συναγερμό» στους φίλους των Coldplay καθώς με τα νέα δεδομένα οι δύο συναυλίες τους που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2024 βρίσκονται στον «αέρα».

Οι ανακοινώσεις του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση σχετικά με τα επόμενα βήματα για την αποκατάσταση του προβλήματος με τα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την διεξαγωγή των δύο συναυλιών στο προγραμματισμένο σημείο τις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Σημειώνεται πως οι συναυλίες του δημοφιλούς συγκροτήματος των Coldplay στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2024 στο ανοιχτό γήπεδο του ΟΑΚΑ και είναι ήδη sold out. Εντούτοις μετά τις σημερινές ανακοινώσεις αναμένονται αλλαγές. To θέμα είναι τι είδους αλλαγές μπορεί να είναι αυτές. Να μετακινηθούν οι συναυλίες σε άλλο χώρο θεωρείται απίθανο, ενώ μετάθεσή τους σε άλλο χρονικό διάστημα δεν συζητείται καν αφού πρόκειται για μέρος μίας ευρύτερης περιοδείας του συγκροτήματος σε πολλές χώρες. Εκτός από την Ελλάδα, το συγκρότημα έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί του χρόνου το καλοκαίρι στο Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυών, τη Ρώμη, το Ντίσελντορφ, το Ελσίνκι, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο.

Συναυλίες Coldplay στην Αθήνα: Αναστάτωση στα social media 

Ήδη στα social media επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Δεν λείπουν μάλιστα και περιπτώσεις κατόχων εισιτηρίων που επιχειρούν να πουλήσουν άρον άρον τα εισιτήρια, τα οποία είχαν σπεύσει να αγοράσουν.

Η διοργανώτρια εταιρεία μουσικών παραγωγών δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί σε αιτήματα για διευκρινίσεις. Μιλάμε για χιλιάδες εισιτήρια που έχουν προπωληθεί, συνεπώς το ζήτημα πέραν από λειτουργικό καθίσταται πλέον και αμιγώς οικονομικής φύσεως αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή.

Στο πρόγραμμα της σχετικής περιοδείας του συγκροτήματος πάντως «Music of the SPHERES» αναφέρονται ακόμα οι δύο εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ.

«Στον αέρα» οι συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο 2024 μετά τις ανακοινώσεις για το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ.: coldplay.com
«Στον αέρα» οι συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο 2024 μετά τις ανακοινώσεις για το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram - Frontpage
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Πολιτισμός / Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Το We Are Making a Film About Mark Fisher επιστρέφει στη σκέψη του Μαρκ Φίσερ όχι σαν ακαδημαϊκό μνημόσυνο αλλά σαν ζωντανό πολιτισμικό ερώτημα. Γιατί ένας θεωρητικός που έγραψε για χαμένα μέλλοντα και εξάντληση μοιάζει σήμερα πιο παρών από ποτέ;
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ξεκίνησε το διεθνές συνέδριο με θέμα την ελληνική χειροτεχνία

Η Λίνα Μενδώνη κηρύσσοντας την έναρξη του συνεδρίου δήλωσε: «Η αναβίωση της ελληνικής χειροτεχνίας δεν αφορά μόνον στη διάσωση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, αφορά στη διάσωση και τη μετάδοση στις νεότερες γενιές ενός τεράστιου πολιτιστικού κεφαλαίου»
THE LIFO TEAM
Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Πολιτισμός / Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Η Αριάνα Γκράντε πρωταγωνιστεί στο νέο «Meet the Parents» δίπλα στον Μπεν Στίλερ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο Ντε Νίρο είπε ότι είναι ίσως η πιο αστεία συμπρωταγωνίστρια με την οποία έχει δουλέψει ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ολίβια Ροντρίγκο ανοίγει τη νέα της εποχή με το «Drop Dead» στις Βερσαλλίες

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο κυκλοφόρησε το «Drop Dead» με φόντο τις Βερσαλλίες

Η Ολίβια Ροντρίγκο επέστρεψε με το «Drop Dead», το πρώτο τραγούδι από το τρίτο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου. Το βίντεο, σε σκηνοθεσία της Πέτρα Κόλινς, γυρίστηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών.
THE LIFO TEAM
Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Πολιτισμός / Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Ο φετινός Απρίλιος του Μαουρίτσιο Κατελάν είχε απ’ όλα: ένα βουβό γκαλά στο Σικάγο, μια γραμμή εξομολόγησης και τον πεσμένο Πάπα του σε νέα έκδοση 666 αντιτύπων. Το αποτέλεσμα δεν ήταν απλώς μια ακόμη πρόκληση, αλλά μια νέα υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο ο Ιταλός καλλιτέχνης μετατρέπει την τέχνη σε δημόσιο τελετουργικό.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Tom Waits και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Πολιτισμός / Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Τομ Γουέιτς και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Το Boots on the Ground, η πρώτη νέα κυκλοφορία των Massive Attack από το 2020 και η πρώτη πρωτότυπη ηχογράφηση του Τομ Γουέιτς από το 2011, βγήκε στις 16 Απριλίου μαζί με ένα επτάλεπτο φιλμ από εικόνες διαδηλώσεων και επιχειρήσεων της ICE στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Πολιτισμός / Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Η έκθεση Paula Rego: Story Line που άνοιξε στη Victoria Miro στο Λονδίνο δεν επιστρέφει απλώς στα σχέδια μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Ανοίγει ξανά έναν ολόκληρο κόσμο από γυναίκες, παραμύθια, βία, επιθυμία και σκοτεινή τρυφερότητα, την ώρα που ο γιος της προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το αλλόκοτο σύμπαν που άφησε πίσω της.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Bernard-Henri Lévy

Πολιτισμός / Γαλλία: Πάνω από 100 συγγραφείς εγκαταλείπουν ιστορικό εκδοτικό οίκο λόγω του ακροδεξιού ιδιοκτήτη

Στην πρωτοφανή αυτή μαζική αποχώρηση συμμετέχουν δεκάδες γνωστοί συγγραφείς, μεταξύ των οποίων ο φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy και η φεμινίστρια συγγραφέας Virginie Despentes
THE LIFO TEAM
ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Η φετινή θεματική «Διαπραγμάτευση, όχι Συμβιβασμός. Ο Σχεδιασμός ως Διάλογος ανάμεσα στη Γη, την Τεχνολογία και τον Άνθρωπο» μας καλεί να επανεξετάσουμε την αρχιτεκτονική ως συνεχή διαδικασία διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε πολλαπλούς συντελεστές.
THE LIFO TEAM
Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Πολιτισμός / Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της, το αρχείο με τα 1.200 ρούχα της Ζάχα Χαντίντ στο Λονδίνο δεν φωτίζει απλώς τη «fashion πλευρά» της. Φέρνει ξανά μπροστά μια γυναίκα που έκανε τη φόρμα τρόπο παρουσίας και ξανανοίγει ένα γνώριμο ερώτημα: πόσες γυναίκες αρχίζουν να διαβάζονται ως πρόβλημα τη στιγμή ακριβώς που σταματούν να μικραίνουν τον εαυτό τους;
THE LIFO TEAM