«Στον αέρα» οι συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο μετά τις ανακοινώσεις για το ΟΑΚΑ

«Στον αέρα» οι συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο 2024 μετά τις ανακοινώσεις για το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Πέραν των συλλόγων και των ομοσπονδιών, που χρησιμοποιούσαν το ΟΑΚΑ, και για τους οποίους ανακοινώθηκαν σχετικά μέτρα νωρίτερα σήμερα, καμία ενημέρωση δεν έχει υπάρξει για τις επικείμενες συναυλίες, όπως οι πολυαναμενόμενες των Coldplay το επόμενο καλοκαίρι. 

H απόφαση για επ΄αόριστον κλείσιμο συγκεκριμένων εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, μετά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την στατικότητα των στεγάστρων Καλατράβα σήμανε «συναγερμό» στους φίλους των Coldplay καθώς με τα νέα δεδομένα οι δύο συναυλίες τους που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2024 βρίσκονται στον «αέρα».

Οι ανακοινώσεις του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση σχετικά με τα επόμενα βήματα για την αποκατάσταση του προβλήματος με τα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την διεξαγωγή των δύο συναυλιών στο προγραμματισμένο σημείο τις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Σημειώνεται πως οι συναυλίες του δημοφιλούς συγκροτήματος των Coldplay στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2024 στο ανοιχτό γήπεδο του ΟΑΚΑ και είναι ήδη sold out. Εντούτοις μετά τις σημερινές ανακοινώσεις αναμένονται αλλαγές. To θέμα είναι τι είδους αλλαγές μπορεί να είναι αυτές. Να μετακινηθούν οι συναυλίες σε άλλο χώρο θεωρείται απίθανο, ενώ μετάθεσή τους σε άλλο χρονικό διάστημα δεν συζητείται καν αφού πρόκειται για μέρος μίας ευρύτερης περιοδείας του συγκροτήματος σε πολλές χώρες. Εκτός από την Ελλάδα, το συγκρότημα έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί του χρόνου το καλοκαίρι στο Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυών, τη Ρώμη, το Ντίσελντορφ, το Ελσίνκι, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο.

Συναυλίες Coldplay στην Αθήνα: Αναστάτωση στα social media 

Ήδη στα social media επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Δεν λείπουν μάλιστα και περιπτώσεις κατόχων εισιτηρίων που επιχειρούν να πουλήσουν άρον άρον τα εισιτήρια, τα οποία είχαν σπεύσει να αγοράσουν.

Η διοργανώτρια εταιρεία μουσικών παραγωγών δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί σε αιτήματα για διευκρινίσεις. Μιλάμε για χιλιάδες εισιτήρια που έχουν προπωληθεί, συνεπώς το ζήτημα πέραν από λειτουργικό καθίσταται πλέον και αμιγώς οικονομικής φύσεως αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή.

Στο πρόγραμμα της σχετικής περιοδείας του συγκροτήματος πάντως «Music of the SPHERES» αναφέρονται ακόμα οι δύο εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ.

«Στον αέρα» οι συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο 2024 μετά τις ανακοινώσεις για το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ.: coldplay.com
«Στον αέρα» οι συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο 2024 μετά τις ανακοινώσεις για το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram - Frontpage
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM