Σκίστηκε η ολόσωμη φόρμα της Cardi B - Και τελικά συνέχισε το τραγούδι με μπουρνούζι

Σκίστηκε η ολόσωμη φόρμα της Cardi B - Και τελικά συνέχισε το τραγούδι με μπουρνούζι Facebook Twitter
1

Η Cardi B απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν την σταματάει τίποτα, όταν μετά από ένα ενδυματολογικό ατύχημα επί σκηνής, συνέχισε την εμφάνισή της φορώντας μπουρνούζι.


Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο συναυλίας της στο Bonnaroo Arts and Music Festival την Κυριακή η Cardi B είχε ένα ενδυματολογικό fail όταν η πολύχρωμη ολόσωμη φόρμα που φορούσε σκίστηκε αποκαλύπτοντας αρκετά που δεν έπρεπε επί σκηνής.

Σκίστηκε η ολόσωμη φόρμα της Cardi B - Και τελικά συνέχισε το τραγούδι με μπουρνούζι Facebook Twitter

Σκίστηκε η ολόσωμη φόρμα της Cardi B - Και τελικά συνέχισε το τραγούδι με μπουρνούζι Facebook Twitter


Η διάσημη ράπερ ενημέρωσε το κοινό της και απουσίασε για λίγα λεπτά από την σκηνή προκειμένου να αλλάξει και επανεμφανίστηκε φορώντας ένα μπουρνούζι με το οποίο συνέχισε κανονικά τη συναυλία της.

 


«Συνεχίζουμε το κούνημα» είπε στους φαν της επιστρέφοντας στη σκηνή συμπληρώνοντας με το χαρακτηριστικό της ύφος «θα το κρατήσουμε σέξι»

Η ολόσωμη πολύχρωμη φόρμα με παγέτες δεν άντεξε την πίεση μίας ολόκληρης εμφάνισης της Cardi B με το ατύχημα να συμβαίνει μόλις δύο τραγούδια μετά την έναρξη της συναυλίας η οποία είχε προγραμματισμένη διάρκεια μόλις 45 λεπτών.


Η εμφάνισή της στο Bonnaroo είναι μία από τις πρώτες προγραμματισμένες συναυλίες που η 26χρονη εμφανίζεται μετά την ακύρωση συναυλιών που αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω επιπλοκών που εμφάνισε μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης και αύξησης στήθους που είχε υποβληθεί.


«Είμαι εθισμένη στο χρήμα και πληρώνομαι πολλά χρήματα, για αυτές τις εμφανίσεις ... όπως ακυρώνω εκατομμύρια δολάρια σε παραστάσεις» είχε δηλώσει μέσω Instagram προσθέτοντας ωστόσο ότι η υγεία είναι πλούτος, οπότε πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επετειακή Έκθεση «Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες»στη Ροτόντα

Πολιτισμός / Όταν οι μικρασιάτες πρόσφυγες ζούσαν μέσα στη Ροτόντα

Πολλοί πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στην Άνω Πόλη, κτίζοντας παράγκες σε επαφή με τα κάστρα, ενώ αρκετοί βρήκαν καταφύγιο στο κέντρο της πόλης, στους ναούς, με επίκεντρο τον ναό της Παναγίας Αχειροποιήτου, σε σχολεία, τεμένη και εμπορικές στοές.
THE LIFO TEAM
Timecircus: «Avec tout le monde, contre personne!»

Θέματα / Μια αρχαιο-φουτουριστική κολεκτίβα έρχεται τώρα με τα πόδια, από το Βέλγιο στην Ελευσίνα

Η βελγική κολεκτίβα διασχίζει πεζή την Ευρώπη, σέρνοντας ένα πλοίο ξηράς, για να χτίσει στο κέντρο της Ελευσίνας, τον Φεβρουάριο του 2023, μια κιβωτό ελπίδας και αιώνιας νεότητας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ