Release Athens 2024: Έρχονται οι Behemoth, Testament και Offspring

Release Athens 2024: Έρχονται οι Behemoth, Testament και Offspring Facebook Twitter
Φωτ.: Release Athens
0

Νέες ανακοινώσεις έκανε το Release Athens 2024, για τις μπάντες που θα υποδεχθεί στην Πλατεία Νερού. 

Οι Behemoth και οι Testament θα εμφανιστούν στο Release Athens 2024 στις 28 Ιουλίου. Τους πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και τους κορυφαίους εκπροσώπους του thrash metal των ΗΠΑ θα πλαισιώσουν οι Ολλανδοί Pestilence, εκ των κορυφαίων ονομάτων του progressive death metal. 

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για αυτή τη συναυλία του Release Athens 2024

Επίσης, το Release Athens 2024 θα υποδεχθεί τους Offspring, στις 9 Ιουνίου. Η μπάντα, μία από τις πιο επιτυχημένες punk rock, επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από 15 χρόνια. 

Η διάθεση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Offspring θα ξεκινήσει αύριο, 16 Δεκεμβρίου, στις 12:00. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων. 

Παράλληλα, το Release Athens ανακοίνωσε πως πλέον είναι διαθέσιμα άλλα τρία combo εισιτήρια, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ή τρεις ημέρες του φεστιβάλ. 

  • Τριήμερο Εισιτήριο / Megadeth & more tba (14/6, Πλατεία Νερού) + Judas Priest, Bruce Dickinson & more tba (21/7, Πλατεία Νερού) + Behemoth, Testament, Pestilence (28/7, Πλατεία Νερού)
  • Διήμερο Εισιτήριο / Megadeth & more tba (14/6, Πλατεία Νερού) + Behemoth, Testament, Pestilence (28/7, Πλατεία Νερού)
  • Διήμερο Εισιτήριο / Judas Priest, Bruce Dickinson & more tba (21/7, Πλατεία Νερού) + Behemoth, Testament, Pestilence (28/7, Πλατεία Νερού)
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM