Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Kode 9
0

MALT, NO BLENDED:Οι Optimo είναι για τουςμουσικούς παραγωγούς, δισκοθέτες καιclubbers ό,τι και το Macallanγια τους γνώστες του ουίσκι. Το δίδυμοτων J. G.Wilkes και J.D. Twitch έρχεταιαπό τη Γλασκώβη το βράδυ της Παρασκευήςστο Bios (23:00, €10). Τ' όνομάτους προέρχεται από το ομώνυμο κομμάτιτων Liquid Liquid(το έχουν ρεμιξάρει κιόλας). Το Νοέμβριοτου 1997 μπαίνουν δυναμικά στην παραζάλητης σκωτσέζικης νύχτας, προτείνονταςμέσα από τα αλαλούμ μουσικά πάρτι τουςμια νέα διέξοδο στο ερώτημα των απανταχούνυχτόβιων: πρέπει ή όχι να αποκεφαλίστειαλά William Wallacestyle o DJ; ΤαHow toKill TheDJ πάρτι στην Πόλητων Φώτων δισκογραφούνται και είναιτόσο influential που έχουνκάνει ακόμα και τους DiscoPogo («κούροι» του αθηναϊκούnight life πουφέρνουν στην Αθήνα τους Optimo)να νιώθουν πραγματικά υπερήφανοι πουθα κάτσουν στα ίδια decksμαζί τους. «Στατιστικά υπάρχουνπιθανότητες 87,2% να κάνουμε το απόλυτοπάρτι, ενώ στην περίπτωση που το κοινόσας είναι θερμό, το ηχοσύστημα καλό καιμας βάλετε σωστά monitors οιπιθανότητες φτάνουν το 98,7%» λένε οιίδιοι. Αυτό το 1,3% είναι που μας φοβίζει!

LIFO NIGHT: Γιανα μην ξεχνιόμαστε! Σάββατο, 28 Μαρτίου,σε νέο χώρο, αλλά με τις ίδιες διαθέσειςκαι με την ίδια και απαράλλαχτη ελεύθερηείσοδο. Στο Beat λοιπόν,στην υπέροχη πλατεία Καρύτση, με BlackAthena γι' αρχή και στησυνέχεια ένα βρετανικό ντελίριο: electroαπό τον Mark Pritchard(το 76.14 ήταν το πιοσημαντικό ambientalbum του ‘90 σύμφωναμε την «Guardian»),dubstep από τον Kode9 (αφεντικό της Hyperdub)0και dub tecαπό Peverlist. Οι πιστοίτου είδους, του εντύπου, της πατρίδαςκαι του Θεού θα είναι εκεί.

URBAN TROPICALIA: Τέσσερα αγνάπαιδιά της πρωτεύουσας ξεκίνησαν ένααγαθό blog(urbantropicalia.blogspot.com)με σκοπό να μοιράσουν στους τεχνοκράτεςκαι σφυρηλατημένους από ματαιοδοξίαανθρώπους λίγες νότες αληθινής μουσικής.Αυτοί οι άντρες, λοιπόν, θα είναι στοK44 την Παρασκευή για νασυνεχίσουν με επιτυχία το έργο τους.Μαζί τους και ο Larry Gus.

ETC:Ένας αυθεντικός καιγλυκός στα αυτιά DJ, oΚωνσταντίνος Τσάβαλος, διαλέγει μουσικέςκάθε Πέμπτη στο Beat. ΣτοYoga Bala τηνΠαρασκευή οι Ninja Tvθα ανταλλάξουν μουσικές σπαθιές με τουςNon Stop Hits.Την ίδια μέρα στο Second Skinτο δισκοπωλείο It Recordγιορτάζει τα έξι του χρόνια. Το Σάββατοστο Void oV-Sag από τηSound ofEverything για τρελά μπίτια.Την Κυριακή ο George Lazarosαπό τον Kiss Fmκαι ο Pavlos Eπαρουσιάζουν τον εθισμό τους στη μουσικήστο Divine.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ