ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Fedde Le Grand
0

NEW ENTRY: Δενξέρω αν πρόκειται για σύμπτωση, αλλάείναι τόσο μοιραίο που σχεδόν μοιάζειμε φάρσα. Μου έλαχε να γράψω αυτήν τηστήλη όταν ανακοινώθηκε η πρώτη«συνεστίαση» της κολεκτίβας ανθρώπων,ψυχών, καλλιτεχνών και επαγγελματιώνμε το περιπαικτικό όνομα «FleshGordon». Ποιοι κρύβονταιαλήθεια από πίσω και τι προσδοκούν; ΤοFlesh Gordonείναι μια κίνηση-τομή ή είναι ένα άλλοπρόσκαιρο παιχνίδι που μας επιφύλαξαντα γκρίζα νυχτερινά μονοπάτια τηςΑθήνας; Μια πεντάδα βγαλμένη από ταχρυσά χρόνια του NBA θακάνει το ντεμπούτο της αύριο βράδυ στοΥoga Bala. Οχαλκέντερος Φώτης Βαλλάτος, ο γίγανταςΜάκης Παπασημακόπουλος, ο βράχος ΝίκοςΤριανταφύλλου, ο γρήγορος και ταχύςΔημήτρης Λιλής και ο... αέρινος ΠαναγιώτηςΜένεγος είναι οι πέντε πρωτομάστορεςτου Flesh Gordon,ενός label που στοχεύει ναταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του μουσικού(και όχι μόνο) υποκόσμου της μικρής μαςπόλης. Είσοδος ελεύθερη και ανένταχτη.Περισσότερα στοwww.wearefleshfordon.wordpress.com.

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: Μεγάλωσεγενιές και γενιές όπως το ΝΟΥΝΟΥ. OSven Vath,ο απόλυτος εκπρόσωπος του γερμανικούtechno είναι και πάλι στηνΑθήνα. Το Σάββατο το βράδυ στο Fuzzπρόκειται να ξορκίσει για μια ακόμηφορά θεούς και δαίμονες της danceσκηνής. To σετ θα ανοίξειο Kreon. Έναρξη στις 12:15 π.μ.και είσοδος 35 ευρώ.

 

ETC: Απόψετο βράδυ το περιοδικό «Muzine»παρουσιάζει στο Soulτους Nostalgia 77 (απότους σπουδαίους θιασώτες της NuJazzσκηνής) και τον RobertLuis... Ο Ολλανδός DJ καιπαραγωγός Fedde LeGrand έρχεται στηνΕλλάδα και συγκεκριμένα στο Venueτην Παρασκευή για πρώτη φορά στη ζωήτου... Όσοι έχετε ξετρελαθεί με το singleτου «Put YourHands UpFor Detroit»ευκαιρία να τον δείτε από κοντά Η τραγουδίστρια OlgaKouklaki διαλέγειμουσικές μαζί με εκλεκτούς φίλους τοβράδυ του Σαββάτου στο Loopστο Θησείο Μιααπό τις πιο αντιπροσωπευτικές φιγούρεςτου house, ο RalfGum,θα είναι το Σάββατο στο VoidDance Club... Και για τις κλασικέςκυρίες, το VillaMercedes παίρνει τηνΚυριακή φωτιά με ένα LadiesOnFirepartyμε τον Βασίλη Τσιλιχρήστο και τη ΜαριλέναΣπανουδάκη στα decks.

Πολιτισμός
0

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

Πολιτισμός / Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

«Έγραψαν για Αυτήν» είναι ο τίτλος της ανθολογίας για την Ελευσίνα με κείμενα των Φλωμπέρ, Βιρτζίνια Γουλφ, Χάουπτμαν, Πάουντ, Σικελιανού, Αρτώ, Καμύ, Μύλλερ, Σεφέρη, Ρίτσου κ.ά.
THE LIFO TEAM
Η σύχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία στο Μουσείο της Ακρόπολης

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Η σύγχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία με έκθεση τέχνης στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το ταξίδι της περιοδεύουσας έκθεσης του Art in Embassies ξεκίνησε στην Αθήνα με έργα γνωστών Αμερικανών καλλιτεχνών και μηνύματα υπέρ της ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ