«Poor Things»: O Λάνθιμος «ανασταίνει» την Έμα Στόουν - Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer

«Poor Things»: O Λάνθιμος «ανασταίνει» την Έμα Στόουν - Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer Facebook Twitter
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 8 Σεπτεμβρίου.
0

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» με την Έμα Στόουν ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το «Poor Things» είναι μια ιστορία «έρωτα, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης» που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή, βασισμένη σε μια κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Άλασντερ Γκρέι.

Η Έμα Στότουν συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Λάνθιμο για το «Poor Things» όπου και υποδύεται την Μπελ Μπάξτερ, μια γυναίκα που θυμίζει Φρανκενστάιν, καθώς επαναφέρεται στη ζωή όταν ένας επιστήμονας αντικαθιστά τον εγκέφαλός της με αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

Η Έμα Στόουν πρωταγωνιστεί δίπλα στον Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος υποδύεται τον λαμπρό, αλλά ανορθόδοξο, επιστήμονα που την ανασταίνει.

Το καστ του «Poor Things» περιλαμβάνει επίσης τους Mark Ruffalo ως Duncan Wedderburn, Jerrod Carmichael ως Harry Astley και Ramy Youssef ως Max McCandless, Christopher Abbott ως Sir Aubrey de la Pole Blessington, Margaret Qualley, Kathryn Hunter, Suzy Bemba και Wayne.

Το «Poor Things» είναι η τρίτη από τις τέσσερις συνεργασίες της Έμα Στόουν με τον Γιώργο Λάνθιμο. Το 2018, πρωταγωνίστησε στο δράμα εποχής του «The Favourite», για το οποίο κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου. Πέρσι την είδαμε στη μικρού μήκους «Βληχή», μια ανάθεση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Συμμετέχει επίσης στο καστ για την επερχόμενη ταινία του Λάνθιμου «And», μαζί με τους Γουίλεμ Νταφόε, Jesse Plemons, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Shafer. 

Ο Γιώργος Λάνθιμος εκτός από τη σκηνοθεσία είναι και στην παραγωγή του «Poor Things» σε σενάριο του Tony McNamara.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 8 Σεπτεμβρίου.

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM