Πλησιάζει η ώρα - Πότε γεννά η Μέγκαν Μαρκλ

Πλησιάζει η ώρα - Πότε γεννά η Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Η ώρα της γέννας για την Μέγκαν Μαρκλ πλησιάζει, για την ακρίβεια είναι πολύ κοντά, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το CNN.

Το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο υπολογίζει πως το βασιλικό μωρό έρχεται από μέρα σε μέρα.

Το γεγονός πως μόλις χθες άνοιξε ο επίσημος λογαριασμός του ζευγαριού στο Instagram πυροδότησε τη φημολογία πως έρχεται η ώρα της ανακοίνωσης.

Το CNN κάνει τους υπολογισμούς και μεταδίδει πως η γέννηση του μωρού είναι θέμα ημερών.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε τον Οκτώβριο, ακριβώς πέντε μήνες μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα, τον Μάιο του 2018.

Το ίδιο το Παλάτι δεν έχει δώσει καμία ημερομηνία για το γεγονός και το μόνο που έχει αναφέρει πως το μωρό έρχεται την άνοιξη.

Πληροφορίες που έχουν μεταδοθεί από βρετανικά μίντια εμφανίζουν την Μέγκαν Μαρκλ σε στενούς της κύκλους να έχει πει πως το μωρό θα γεννηθεί στα μέσα Απριλίου.

Υπάρχουν ωστόσο και πληροφορίες πως αυτό θα γίνει στις αρχές Μαΐου, αλλά για την ώρα το επικρατέστερο σενάριο - και βάση υπολογισμών με τους μήνες - είναι πως ο Απρίλιος θα είναι ο μεγάλος μήνας.

Τι θα γίνει αφότου η Μέγκαν Μάρκλ γεννήσει 

Όταν γεννηθεί το μωρό η βασίλισσα Ελισάβετ, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι και κάθε γενικός κυβερνήτης των χωρών της Κοινοπολιτείας θα ενημερωθούν για το γεγονός, όπως επίσης τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και τα μέλη της οικογένειας της Μαρκλ στις ΗΠΑ. 

Αν το μωρό γεννηθεί τη νύχτα, θεωρείται σχεδόν απίθανο να ξυπνήσει η 92χρονη Ελισάβετ για να ενημερωθεί, έτσι, σε αυτή την περίπτωση, η ανακοίνωση δεν θα γίνει μέχρι το επόμενο πρωινό. 

Μετά την γέννηση, οι γιατροί της Μέγκαν Μαρκλ θα συντάξουν ένα επίσημο έγγραφο στο οποίο θα αναφέρεται το φύλο, το βάρος και η ώρα γέννησης του μωρού. 

Με αστυνομική συνοδεία το έγγραφο θα μεταφερθεί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Εκεί θα τοποθετηθεί σε ένα κάδρο στην πρόσοψη του παλατιού ώστε το κοινό να μπορέσει να το διαβάσει. 

Σε ότι αφορά τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ, η γέννησή τους ανακοινώθηκε και στους επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νεογέννητου μωρού, παραμένει μυστήριο καθώς εξαρτάται πλήρως από τους γονείς του. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ

Πολιτισμός / «Δεν είχαμε ιδέα»: Το κανόνι από τον «Καλό, τον Κακό και τον Άσχημο» βρέθηκε σε μουσείο της Ισπανίας

Πρόκειται για το κανόνι που χρησιμοποιείται σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, όταν ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ ανάβει ατάραχος το φυτίλι με το πούρο του για να σταματήσει τον Τούκο (Ίλαϊ Γουάλακ)
THE LIFO TEAM
Ο Ράμι Μάλεκ για το Όσκαρ του: «Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ξέρουν πώς είναι να νιώθεις μετανάστης»

Πολιτισμός / Ράμι Μάλεκ: «Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ξέρουν πώς είναι να νιώθεις μετανάστης»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Man I Love του Άιρα Σακς στις Κάννες, ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για τη νέα του ταινία, την αιγυπτιακή του καταγωγή και το βάρος του να γίνει ο πρώτος ηθοποιός αιγυπτιακής καταγωγής που κέρδισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν λύγισε στις Κάννες μιλώντας για τη στιγμή που «πέθανε για 25 λεπτά»

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν λύγισε στις Κάννες μιλώντας για τη στιγμή που «πέθανε για 25 λεπτά»

Στη συνέντευξη Τύπου για το Her Private Hell, ο Δανός σκηνοθέτης μίλησε συγκινημένος για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που, όπως είπε, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τον έκανε να επιστρέψει στο σινεμά.
THE LIFO TEAM
Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Τech & Science / Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Μια σειρά μικρού μήκους ταινιών, δημιουργημένων με τεχνητή νοημοσύνη από ερωτικά περιοδικά πριν από 50 χρόνια, παρουσιάστηκε στο περιθώριο των Καννών και προβάλλεται στο Cultpix, με κυκλοφορία σε Blu-ray και περιορισμένη έκδοση VHS.
THE LIFO TEAM
Η Τίλντα Σουίντον άνοιξε στην Αθήνα μια ντουλάπα γεμάτη φαντάσματα

Πολιτισμός / Η Τίλντα Σουίντον άνοιξε στην Αθήνα μια ντουλάπα γεμάτη φαντάσματα

Στο Onassis Ready, η έκθεση Ongoing και η περφόρμανς A Biographical Wardrobe μετατρέπουν τα ρούχα, τα αντικείμενα και τις καλλιτεχνικές φιλίες της Τίλντα Σουίντον σε ζωντανό αρχείο μνήμης, απώλειας και δημιουργικής συγγένειας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Γουίστλερ έκανε την ομορφιά σκηνικό, σκάνδαλο και καβγά

Πολιτισμός / Ο Γουίστλερ επιστρέφει στην Tate Britain: ο δανδής που έκανε τον Τάμεση ομίχλη και την ομορφιά πρόκληση

Η Tate Britain ανοίγει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αναδρομική του Τζέιμς ΜακΝιλ Γουίστλερ εδώ και 30 χρόνια, με τη διάσημη «Μητέρα του Γουίστλερ», τα νυχτερινά του Τάμεση και τα έργα που έκαναν την ομορφιά, την ατμόσφαιρα και την αφαίρεση να μοιάζουν προκλητικές στη βικτωριανή Βρετανία.
THE LIFO TEAM
«Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Πολιτισμός / «Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Στο Αυστριακό Περίπτερο της Μπιενάλε της Βενετίας, η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ στήνει ένα υγρό, γυμνό και άβολο θέαμα με τζετ σκι, ανθρώπινες καμπάνες και περφόρμερ μέσα σε φιλτραρισμένα ούρα.
THE LIFO TEAM
Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Πολιτισμός / Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Σε συζήτηση στις Κάννες, η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για την Παλαιστίνη, τους πολέμους και την ευθύνη της πολιτικής, λέγοντας ότι είναι θλιβερό να γίνονται τα φεστιβάλ οι μόνοι χώροι όπου επιτέπεται να μένουν ζωντανές αυτές οι συζητήσεις.
THE LIFO TEAM
Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Πολιτισμός / Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Με τον γενικότερο τίτλο «Δεν ταξίδεψα ποτέ στην Αυστραλία» ο σκηνοθέτης και μουσικός οργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις. Προβολές, installations, μια συναυλία και μια έκθεση φωτογραφίας, στη Στέγη, από τις 5 ως τις 7 Ιουνίου.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Στην πρεμιέρα του Fjord, η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με τουαλέτα Miss Sohee και θεαματική κάπα, παίζοντας στα όρια του νέου κανονισμού των Καννών για τα υπερβολικά σέξι ρούχα.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε στη Νέα Υόρκη έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων μέσα σε μία νύχτα, σε μια δημοπρασία που έσπασε ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Η εικόνα που έμεινε, όμως, ήταν η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM