Πέτρος Λαγούτης: Έδιωξαν τον γιο μου από το Θέατρο Τέχνης, λόγω μικρού ρόλου στο «Έτερος Εγώ»

Πέτρος Λαγούτης Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Λάθος χαρακτήρισε ο Πέτρος Λαγούτης το γεγονός ότι σχολές υποκριτικής δεν επιτρέπουν σε μαθητές τους να εργάζονται στον χώρο, όσο φοιτούν, με αφορμή αυτό που συνέβη με τον γιο του και το Θέατρο Τέχνης.

Ο μεγαλύτερος γιος που έχουν αποκτήσει ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη ακολουθεί τα βήματα των γονιών του, αλλά τον έδιωξαν από το Θέατρο Τέχνης λόγω μικρού ρόλου που έπαιξε στο «Έτερος Εγώ». 

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης. Όμως, επειδή έκανε έναν μικρό ρολάκι στο “Έτερος Εγώ”, στο καινούριο που θα βγει, το Θέατρο Τέχνης δεν επιτρέπει αυτά... το ξέρανε, το ξέραμε, μας το είχαν πει, τον έδιωξαν. Οπότε, τώρα περιμένουμε να δούμε εάν θα περάσει στο Εθνικό ή εάν θα ξαναπάει στο πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης, διότι τον δέχεται, αλλά από την αρχή. Θα δούμε...», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή The 2Night Show του ANT1. 

Ο Πέτρος Λαγούτης εξήγησε ότι αυτό δεν ισχύει μόνο στο Θέατρο Τέχνης, αλλά και στο Εθνικό και άλλες σχολές. «Το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάς τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα, από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους», τόνισε και σημείωσε ότι πρόβλημα δεν έχουν οι σχολές μόνο με την τηλεόραση. «Δεν σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτάς στη σχολή», πρόσθεσε. 

«Το να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν κάνεις κάτι το οποίο δεν θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, πια, το 2022, δεν το καταλαβαίνω», συμπλήρωσε. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ