«Πέντε χρόνια από την ημέρα που σχεδόν πέθανα»: Η Κατερίνα Βρανά μιλά για #Βρανάσταση

«Πέντε χρόνια από την ημέρα που σχεδόν πέθανα»: Η Κατερίνα Βρανά θυμάται και μιλά για #Βρανάσταση Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram/katerinavrana
0

Ανάρτηση για τη συμπλήρωση πέντε ετών από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή έκανε η Κατερίνα Βρανά.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει» γράφει η κωμικός, δημοσιεύοντας μία εικόνα της από το νοσοκομείο.

«Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι», προσθέτει.

Το πιο τρομακτικό για την ίδια, ωστόσο, είναι το πόσο λεπτά είναι τα χέρια της. Πέντε χρόνια μετά, τα χέρια της «έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά».

«Χρόνια μου πολλά, να ζήσω να γιορτάζω την ημέρα που σχεδόν πέθανα/επέζησα» γράφει και καταλήγει: «Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ!!! #Βρανάσταση».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM