«Πέντε χρόνια από την ημέρα που σχεδόν πέθανα»: Η Κατερίνα Βρανά μιλά για #Βρανάσταση

«Πέντε χρόνια από την ημέρα που σχεδόν πέθανα»: Η Κατερίνα Βρανά θυμάται και μιλά για #Βρανάσταση Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram/katerinavrana
0

Ανάρτηση για τη συμπλήρωση πέντε ετών από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή έκανε η Κατερίνα Βρανά.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει» γράφει η κωμικός, δημοσιεύοντας μία εικόνα της από το νοσοκομείο.

«Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι», προσθέτει.

Το πιο τρομακτικό για την ίδια, ωστόσο, είναι το πόσο λεπτά είναι τα χέρια της. Πέντε χρόνια μετά, τα χέρια της «έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά».

«Χρόνια μου πολλά, να ζήσω να γιορτάζω την ημέρα που σχεδόν πέθανα/επέζησα» γράφει και καταλήγει: «Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ!!! #Βρανάσταση».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ