Όταν ο Μέσι ζήτησε από έναν 11χρονο σε μία παραλία να παίξει μπάλα μαζί του

Όταν ο Μέσι ζήτησε από έναν 11χρονο σε μία παραλία να παίξει μπάλα μαζί του Facebook Twitter
2

Ο Λίονελ Μέσι εξέπληξε έναν εντεκάχρονο που έκανε διακοπές στην Αντίγκουα όταν του ζήτησε να παίξει ποδόσφαιρο μαζί του. 

Ο εντεκάχρονος Μακένζι Ο' Νιλ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στο νησί της Καραϊβικής, όταν είδε τον Λίονελ Μέσι να εμφανίζεται μπροστά του, στην παραλία που συνήθως έπαιζε με τους φίλους του κατά τις περισσότερες μέρες. Ο εντεκάχρονος είδε τον Λιονέλ Μέσι να κρατάει μία μπάλα στα χέρια του, να τον χαιρετάει και να τον ρωτάει αν μπορεί να παίξει. 

«Δεν είχα νευρικότητα», είπε στο CNΝ. «Ήμουν λίγο ντροπαλός αρχικά αλλά μετά έκανα αυτό που μου αρέσει περισσότερο», είπε ο Μακένζι Ο' Νιλ που ο ίδιος παίζει ποδόσφαιρο στη θέση του τερματοφύλακα. Οι δύο τους, μαζί με τον Τιάγκο και άλλα παιδιά που ήταν εκεί έπαιξαν ποδόσφαιρο για περίπου 40 λεπτά. Σύμφωνα με το CNN ο άσσος της Μπαρτσελόνα νίκησε αλλά ο εντεκάχρονος σημείωσε δύο γκολ εναντίον του.

 

Ο Μακένζι ανέφερε ότι ο Μέσι δεν μιλούσε αγγλικά, αλλά η γυναίκα του ήταν η διερμηνέας του. Όπως αναφέρει το CNN η οικογένεια του εντεκάχρονου και η οικογένεια του Μέσι έκαναν αρκετή παρέα κατά τις διακοπές τους στο νησί της Καραϊβικής.

Κατά την τελευταία μέρα παραμονής του Μέσι στην Αντίγκουα ο Μακένζι έπαιξε πάλι ποδόσφαιρο με τον Τιάγκο. Ο Μέσι στάθηκε στο πλάι και παρακολουθούσε. «Έμοιαζε χαρούμενος που έβλεπε το παιδί του να παίζει κανονικά με ένα άλλο παιδί», είπε ο εντεκάχρονος. «Ο Τιάγκο είναι φανταστικός παίκτης για την ηλικία του και έπαιζε χωρίς ντροπές. Το να παίζεις με τον Μέσι είναι καταπληκτικό». 

«Αν ο Τιάγκο ήταν ακόμα εδώ, θα παίζαμε μαζί κάθε μέρα. Αν τον δω την επόμενη χρονιά, θα παίζω πάλι μαζί του. Κάθε χρόνο είμαι στην ίδια παραλία μαζί με την οικογένειά μου», είπε ο Μακένζι Ο' Νιλ. 

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια