Ολυμπία Χοψονίδου: Έγκυος βούτηξε με τα παιδιά στη θάλασσα για τον σταυρό - Η ανάρτηση στο Instagram

Ολυμπία Χοψονίδου: Έγκυος βούτηξε με τα παιδιά στη θάλασσα για τον σταυρό - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
5

Θέλοντας να τηρήσει το έθιμο των Θεοφανείων, η Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε σήμερα στα παγωμένα νερά για να πιάσει τον σταυρό. 

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, που στις αρχές Οκτωβρίου είχε ανακοινώσει πως είναι έγκυος για έκτη φορά, έπεσε στην θάλασσα της Βουλιαγμένης μαζί με τους γιους της για το έθιμο, και έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία με μαγιό και μπλουζάκια μέσα στην θάλασσα. 

«Χρόνια πολλά! Καλή Φώτιση με Υγεία!» έγραψε η πρώην Σταρ Ελλάς. 

Ολυμπία Χοψονίδου: Έγκυος βούτηξε με τα παιδιά στη θάλασσα για τον σταυρό - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
 

Πρόσφατα, η Ολυμπία Χοψονίδου είχε αναρτήσει βίντεο με την στιγμή που ανακοινώνει στον 37χρονο αθλητή πως είναι ξανά έγκυος. «Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! Το βιντεάκι δεν είναι ολόκληρο. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να συνέλθουμε», έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου στο instagram story. Το ζευγάρι έχει ήδη πέντε παιδιά, τους Θανάση, Βασίλη, Δημήτρη, Αιμιλία και Αναστασία.

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Ως παναθηναϊκός έχω τα ψυχολογικά μου με τον Σπανούλη αλλά φίλε... Έχει κάνει πέντε παιδιά και ούτε ένα δεν το λένε Ιωάννη-Κωνσταντίνο ή Μαρία-Νεφέλη.Γενικά, και όχι ειδικά, του βγάζω το καπέλο. Το αυτό και στη σύζυγό του διότι στην κοιλίτσα της μεγαλώνουν τα παιδάκια. Δόξα τω θεώ ένας που έχει τα φράγκα και κάνει παιδιά. Αντί να τα τρώει στη Μύκονο, σε πορσικά ή σε αλλοδαπές καλλονές.
Και εγώ τους συγχαίρω για την οικογένεια που φτιάξανε. Θα μπορούσες, όμως, να μου εξηγήσεις, γιατί τόσος ενθουσιασμός που δεν λένε κανένα από τα παιδάκια τους Μαρία-νεφέλη ή Ιωάννη- Κωνσταντίνο;