Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο Facebook Twitter
11

Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.


Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ για να δει το νησί Stroggilo (Στρογγυλό - νησάκι κοντά στο Μαράθι των Δωδεκανήσων), το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.


Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο Facebook Twitter
Το νησί που στην ιστοσελίδα αναφέρεται ως "Stroggilo Island"


Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος)


Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλιγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο Facebook Twitter
Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο Facebook Twitter
Πολιτισμός
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Fe Avila φωτογραφίζει την επιθυμία σαν έναν τόπο ελευθερίας

Πολιτισμός / Σώματα χωρίς ντροπή: ο queer κόσμος του Fe Avila

Το έργο του Fe Avila παρουσιάζεται στη φετινή Carnegie International, την 59η διοργάνωση της ιστορικής έκθεσης στο Πίτσμπεργκ, με εικόνες όπου queer σώματα, φύση, διαμαρτυρία και επιθυμία συναντιούνται έξω από τους κανόνες της αρρενωπότητας
THE LIFO TEAM
Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Πολιτισμός / Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Η φωτογράφος Megha Singha καταγράφει νεαρές γυναίκες στην Ινδία που κινούνται ανάμεσα στην online ορατότητα, την παγκόσμια κουλτούρα της ομορφιάς και τις οικογενειακές προσδοκίες γύρω από τη θηλυκότητα.
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Πολιτισμός / Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Με αφορμή την τελευταία αναβίωση του Rufus Does Judy στο Royal Albert Hall, ο Ρούφους Γουέινραϊτ μιλά για την Τζούντι Γκάρλαντ, τον εθισμό, τα τρανς δικαιώματα, τη μητέρα του Kate McGarrigle και τα τραγούδια μιας Αμερικής που κάποτε έμοιαζε με υπόσχεση.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Μάικλ ήθελε να ελέγχει τα πάντα εκτός από την καταστροφή του

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Μάικλ δεν χόρεψε ποτέ ξανά όπως πριν

Το νέο βιβλίο Tonight the Music Seems So Loud του Σάτναμ Σανγκέρα ξαναδιαβάζει τον Τζορτζ Μάικλ ως pop ιδιοφυΐα, gay σύμβολο, παιδί ελληνοκυπριακής οικογένειας και άνθρωπο που έκρυβε την κατάρρευση πίσω από μια άψογη δημόσια εικόνα.
THE LIFO TEAM
Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM
ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πολιτισμός / Ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε 96 ετών: Ο γιος του λέει ότι αποσύρθηκε οριστικά από τον κινηματογράφο

Η καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ εκτείνεται σε περισσότερες από έξι δεκαετίες και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
''Καταλαβαίνετε ότι όταν λέμε "πουλήθηκε νησί" εννοούμε ότι πουλήθηκε οικόπεδο, έτσι; Δε σταμάτησε το νησί να είναι ελληνικό επειδή πουλήθηκε. Εκτός αν το οικόπεδο του σπιτιού σας εσάς αποτελεί κάποια δική του αυτοκρατορία ναούμε.Το ότι έχει γύρω-γύρω θάλασσα δεν το αποτρέπει από το να συνεχίσει να είναι ένα μεγάλο ελληνικό οικόπεδο.''Σχόλιο γνωστής μου που νομίζω τα λέει όλα.
και που ειστε ακομα αγαπητοι φιλοι νομιζετε τυχαια ηταν ολα αυτα τα χρονια οι εκπομπες μαγειρικης κ.τ.λ.π ; μας προετοιμαζουν για γκαρσονια τους η νομιζετε τυχαια ειναι τα τουρκικα συριαλ σε λιγο θα τους δειτε αναμεσα μας και αυτοι θα ερθουν τσαμπα, και με ποιο δικαιωμα ο καθενας πουλαει οτι γουσταρει εμας μας ρωτησαν; σας αφηνω τωρα γιατι παω να πουλησω και εγω ενα νησακι που βλεπω τωρα μπροστα μου!!!
Ο διάσημος ηθοποιός πλήρωσε 4,2 εκατ. ευρώ για το νησί Πηγή: www.lifo.grΤο 2004 με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να αγοράσει 4 μεζονέτες στην Παλλήνη. Όχι νησί.
Για όσους δε γνωρίζουν δεν είναι νέο αυτό με την πώληση νησιών.. Εδώ και πάνω από 2 δεκαετίες το νησάκι "Πλάτη" μεταξύ Καλύμνου και Ψερίμου έχει πωληθεί σε Ιταλό βιομήχανο! Κατά τα άλλα τα Ίμια μας είχαν μαράνει...μάλλον επειδή οι Τούρκοι ήθελαν να τα πάρουν τσάμπα..! Μόνο ντροπή για τη σύγρονη Ελλάδα :(
Το ξεπούλημα της Ελλάδας ξεκίνησε! Η γη για την οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας γίνεται βορά στα νύχια των τοκογλύφων.Πρέπει να εναντιωθούμε ΟΛΟΙ στα σχέδια των σαμαροβενιζέλων που οδηγούν τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση.
Είδατε,σιγά σιγά μετακομίζει το χόλιγουντ στην Ελλάδα.Είναι που σε περίπτωση που γυρνούσαμε στη δραχμή (όχι ότι το ασπάζομαι ιδιαιτέρως) θα μας τα αγόραζαν όλα bir para.