Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο Facebook Twitter
11

Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.


Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ για να δει το νησί Stroggilo (Στρογγυλό - νησάκι κοντά στο Μαράθι των Δωδεκανήσων), το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.


Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο Facebook Twitter
Το νησί που στην ιστοσελίδα αναφέρεται ως "Stroggilo Island"


Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος)


Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλιγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο Facebook Twitter
Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στο Αιγαίο Facebook Twitter
Πολιτισμός
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε ανοικτά στους NYT: Τα βουλιμικά επεισόδια και η «απελευθέρωση» από τα αναβολικά

Πολιτισμός / Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε ανοικτά στους NYT: Τα βουλιμικά επεισόδια και η «απελευθέρωση» από τα αναβολικά

Σήμερα, ο Σταλόνε δηλώνει ότι δεν βλέπει πλέον το σώμα του ως πανοπλία. «Αν μπορούσα να το κάνω από την αρχή, θα έλεγα: "Αφήστε κάποιον άλλο να κρατήσει τα ηνία και μην κάνετε μόνοι σας τα επικίνδυνα γυρίσματα"».
THE LIFO TEAM
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΑΚΑ

Πολιτισμός / Άννα Βίσση: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία - Η «προσγείωση» στο ΟΑΚΑ και η αφιέρωση στον Μαζωνάκη

«Είναι ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής. Κάναμε στο Καλλιμάρμαρο δύο χρονιές, θέλατε στο ΟΑΚΑ έτσι δεν είναι; Εγώ τις κρατάω τις υποσχέσεις μου» είπε η Άννα Βίσση, ανοίγοντας τη συναυλία της
THE LIFO TEAM
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΟΑΚΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Πολιτισμός / Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη για μια από τις εκπλήξεις στην αποψινή συναυλία στο ΟΑΚΑ

Μετά τις δύο καθηλωτικές εμφανίσεις της στο Καλλιμάρμαρο, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ επιστρέφει με ένα πρωτοποριακό υπερθέαμα υψηλών προδιαγραφών μπροστά σε περισσότερους από 95.000 θεατές
THE LIFO TEAM
Η Βιρζινί Βιάρ μιλά πρώτη φορά για την απόλυσή της από τη Chanel και τα 36 χρόνια με τον Λάγκερφελντ

Πολιτισμός / «Σου κρατάω κακία που ήσουν ο μόνος που με έβλεπε»: Η Βιρζινί Βιάρ μιλά για Chanel και Λάγκερφελντ

Στο νέο βιβλίο της «Un regard. Une vie chez Chanel», που κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου, η Βιρζινί Βιάρ περιγράφει για πρώτη φορά το γεύμα της απόλυσής της και επιστρέφει στα 36 χρόνια δίπλα στον Καρλ Λάγκερφελντ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
''Καταλαβαίνετε ότι όταν λέμε "πουλήθηκε νησί" εννοούμε ότι πουλήθηκε οικόπεδο, έτσι; Δε σταμάτησε το νησί να είναι ελληνικό επειδή πουλήθηκε. Εκτός αν το οικόπεδο του σπιτιού σας εσάς αποτελεί κάποια δική του αυτοκρατορία ναούμε.Το ότι έχει γύρω-γύρω θάλασσα δεν το αποτρέπει από το να συνεχίσει να είναι ένα μεγάλο ελληνικό οικόπεδο.''Σχόλιο γνωστής μου που νομίζω τα λέει όλα.
και που ειστε ακομα αγαπητοι φιλοι νομιζετε τυχαια ηταν ολα αυτα τα χρονια οι εκπομπες μαγειρικης κ.τ.λ.π ; μας προετοιμαζουν για γκαρσονια τους η νομιζετε τυχαια ειναι τα τουρκικα συριαλ σε λιγο θα τους δειτε αναμεσα μας και αυτοι θα ερθουν τσαμπα, και με ποιο δικαιωμα ο καθενας πουλαει οτι γουσταρει εμας μας ρωτησαν; σας αφηνω τωρα γιατι παω να πουλησω και εγω ενα νησακι που βλεπω τωρα μπροστα μου!!!
Ο διάσημος ηθοποιός πλήρωσε 4,2 εκατ. ευρώ για το νησί Πηγή: www.lifo.grΤο 2004 με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να αγοράσει 4 μεζονέτες στην Παλλήνη. Όχι νησί.
Για όσους δε γνωρίζουν δεν είναι νέο αυτό με την πώληση νησιών.. Εδώ και πάνω από 2 δεκαετίες το νησάκι "Πλάτη" μεταξύ Καλύμνου και Ψερίμου έχει πωληθεί σε Ιταλό βιομήχανο! Κατά τα άλλα τα Ίμια μας είχαν μαράνει...μάλλον επειδή οι Τούρκοι ήθελαν να τα πάρουν τσάμπα..! Μόνο ντροπή για τη σύγρονη Ελλάδα :(
Το ξεπούλημα της Ελλάδας ξεκίνησε! Η γη για την οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας γίνεται βορά στα νύχια των τοκογλύφων.Πρέπει να εναντιωθούμε ΟΛΟΙ στα σχέδια των σαμαροβενιζέλων που οδηγούν τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση.
Είδατε,σιγά σιγά μετακομίζει το χόλιγουντ στην Ελλάδα.Είναι που σε περίπτωση που γυρνούσαμε στη δραχμή (όχι ότι το ασπάζομαι ιδιαιτέρως) θα μας τα αγόραζαν όλα bir para.