Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν σε νέα βιογραφική ταινία

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν σε νέα βιογραφική ταινία Facebook Twitter
0

Από τον ρόλο του στο «Call Me By Your Name», που τον έκανε διάσημο, μέχρι σήμερα ο Τιμοτέ Σαλαμέ κάνει την μια επιτυχία μετά την άλλη και τώρα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία για την ζωή του Μπομπ Ντίλαν.

Ο 24χρονος ηθοποιός, που ήδη μετρά στο βιογραφικό του ρόλους σε διάσημες και βραβευμένες ταινίες, όπως τα «Lady Bird», «Beautiful Boy» και το πρόσφατο «Little Women», επιλέχθηκε για να υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν στην καινούργια βιογραφική ταινία για τον τραγουδιστή «Going Electric».

Σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ, ο εγκέφαλος πίσω από το «Walk the Line» του 2005 για την ζωή του Τζόνι Κας, η νέα ταινία θα χρονογραφεί την πορεία του Ντίλαν που από τραγουδιστής στο Γκρίνουιτς Βίλατζ έφτασε να γίνει παγκόσμιος θρύλος, εστιάζοντας την αμφιλεγόμενη απόφασή του να ασχοληθεί με την ηλεκτρική κιθάρα. 

Δημοσιεύματα αναφέρουν δε, πως ο Μπομπ Ντίλαν εμπλέκεται επίσης στο πρότζεκτ, κάτι που οπωσδήποτε θα λειτουργήσει υπέρ του Σαλαμέ. Άλλωστε ο νεαρός ηθοποιός πολλές φορές μοιάζει να τον μιμείται σε ρούχα και μαλλιά, ενώ βιογραφικές ταινίες όπου εμπλέκονται οι ίδιοι οι μουσικοί, όπως έγινε στο «Bohemian Rhapsody» με τον Μπράιαν Μέι ή στο «Rocketman» με τον Έλτον Τζον, διαγράφουν εξαιρετική κινηματογραφική πορεία.

Με πληροφορίες από Dazed

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM