Ο Σον Μέντες νιώθει την ανάγκη να πει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και αποκαλύπτει τι ήθελε να κάνει

Ο Σον Μέντες νιώθει την ανάγκη να πει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και αποκαλύπτει τι ήθελε να κάνει Facebook Twitter
EPA
0

Ο νεαρός τραγουδιστής Σον Μέντες εξέφρασε την ανάγκη να αποδείξει την σεξουαλικότητα του μετά από φήμες που τον ήθελαν να είναι ομοφυλόφιλος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο μουσικό περιοδικό Rolling Stone, παραδέχεται ότι σκέφτεται να «στήσει» φωτογραφίες που να τον απεικονίζουν με συνοδεία γυναικών ώστε να «ξεκαθαρίσει» τη θέση του στα ΜΜΕ όσο και στους φαν του.«Κατά βάθος νιώθω ότι πρέπει να κυκλοφορήσω με κάποια δημόσια ώστε ν' αποδείξω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος», εξηγεί. 

Επίσης, παραδέχτηκε ότι αυτή η κριτική που δέχεται, τον έκανε να ελέγχει συνεχώς κάθε του κίνηση. «Παρά το γεγονός ότι γνωρίζω καλά μέσα μου ότι δεν είναι κάτι κακό υπάρχει ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου που το σκέφτεται συνέχεια. Και σιχαίνομαι πραγματικά αυτό το κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά.


Μεταξύ άλλων, στην συνέντευξή του στο περιοδικό ο Μέντες είπε ότι πολύ συχνά ελέγχει τις συνεντεύξεις που δίνει ξανά και ξανά, αναλύοντας την φωνή του, τη γλώσσα του σώματός του για να καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να τον χαρακτηρίζουν ως γκέι. «Θα ήθελα πάρα πολύ να πω ότι δε με νοιάζει, αλλά θα έλεγα ψέματα» παραδέχεται.

Ενώ η συγκεκριμένη οπτική του έχει δημιουργήσει ήδη πολύ στρες, ο ίδιος ομολογεί  ότι θα του δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα αν ήταν στην πραγματικότητα γκέι, καθώς θα τον έκανε να νιώθει μεγαλύτερη ανασφάλεια για την επικείμενη «αποκάλυψη».


Ο νεαρός τραγουδιστής περιγράφοντας τη στιγμή που πρωτοδιάβασε τα σεξιστικά σχόλια που είχαν αναρτήσει σε βίντεό του στο YouTube χρήστες, κάνει λόγο για την μεγάλη αναστάτωση που ένιωσε.«Σκέφτηκα να τους έλεγα ότι 'είστε πολύ τυχεροί που δεν είμαι τελικά γκέι και τρομαγμένος να μην αποκαλυφθώ'. Είναι πραγματικά κάτι που μπορεί να σκοτώσει τους ανθρώπους. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα. Σου αρέσουν τα τραγούδια μου; Σου αρέσω εγώ; Τι σημασία έχει το αν είμαι γκέι ή όχι;»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέντες αντιμετωπίζει φήμες που αφορούν στην σεξουαλικότητά του. Σε story μάλιστα που δημοσίευσε σε κοινωνικό μέσο πέρσι έλεγε «έχω προσέξει πολλούς που υποστηρίζουν ότι τους έδωσα μία γκέι αίσθηση. Πρώτον, δεν είμαι γκέι και επιπλέον δεν θα έπρεπε να έχει καμία σημασία ακόμα κι αν ήμουν.»

Με πληροφορίες από το BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ