ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ο Σον Μέντες νιώθει την ανάγκη να πει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και αποκαλύπτει τι ήθελε να κάνει

Ο Σον Μέντες νιώθει την ανάγκη να πει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και αποκαλύπτει τι ήθελε να κάνει Facebook Twitter
EPA
0

Ο νεαρός τραγουδιστής Σον Μέντες εξέφρασε την ανάγκη να αποδείξει την σεξουαλικότητα του μετά από φήμες που τον ήθελαν να είναι ομοφυλόφιλος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο μουσικό περιοδικό Rolling Stone, παραδέχεται ότι σκέφτεται να «στήσει» φωτογραφίες που να τον απεικονίζουν με συνοδεία γυναικών ώστε να «ξεκαθαρίσει» τη θέση του στα ΜΜΕ όσο και στους φαν του.«Κατά βάθος νιώθω ότι πρέπει να κυκλοφορήσω με κάποια δημόσια ώστε ν' αποδείξω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος», εξηγεί. 

Επίσης, παραδέχτηκε ότι αυτή η κριτική που δέχεται, τον έκανε να ελέγχει συνεχώς κάθε του κίνηση. «Παρά το γεγονός ότι γνωρίζω καλά μέσα μου ότι δεν είναι κάτι κακό υπάρχει ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου που το σκέφτεται συνέχεια. Και σιχαίνομαι πραγματικά αυτό το κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά.


Μεταξύ άλλων, στην συνέντευξή του στο περιοδικό ο Μέντες είπε ότι πολύ συχνά ελέγχει τις συνεντεύξεις που δίνει ξανά και ξανά, αναλύοντας την φωνή του, τη γλώσσα του σώματός του για να καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να τον χαρακτηρίζουν ως γκέι. «Θα ήθελα πάρα πολύ να πω ότι δε με νοιάζει, αλλά θα έλεγα ψέματα» παραδέχεται.

Ενώ η συγκεκριμένη οπτική του έχει δημιουργήσει ήδη πολύ στρες, ο ίδιος ομολογεί  ότι θα του δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα αν ήταν στην πραγματικότητα γκέι, καθώς θα τον έκανε να νιώθει μεγαλύτερη ανασφάλεια για την επικείμενη «αποκάλυψη».


Ο νεαρός τραγουδιστής περιγράφοντας τη στιγμή που πρωτοδιάβασε τα σεξιστικά σχόλια που είχαν αναρτήσει σε βίντεό του στο YouTube χρήστες, κάνει λόγο για την μεγάλη αναστάτωση που ένιωσε.«Σκέφτηκα να τους έλεγα ότι 'είστε πολύ τυχεροί που δεν είμαι τελικά γκέι και τρομαγμένος να μην αποκαλυφθώ'. Είναι πραγματικά κάτι που μπορεί να σκοτώσει τους ανθρώπους. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα. Σου αρέσουν τα τραγούδια μου; Σου αρέσω εγώ; Τι σημασία έχει το αν είμαι γκέι ή όχι;»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέντες αντιμετωπίζει φήμες που αφορούν στην σεξουαλικότητά του. Σε story μάλιστα που δημοσίευσε σε κοινωνικό μέσο πέρσι έλεγε «έχω προσέξει πολλούς που υποστηρίζουν ότι τους έδωσα μία γκέι αίσθηση. Πρώτον, δεν είμαι γκέι και επιπλέον δεν θα έπρεπε να έχει καμία σημασία ακόμα κι αν ήμουν.»

Με πληροφορίες από το BBC

Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM