Ο Ράμι Μάλεκ φοβάται πως οι οπαδοί των Queen μπορεί να μισήσουν την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι

Ο Ράμι Μάλεκ φοβάται πως οι οπαδοί των Queen μπορεί να μισήσουν την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι Facebook Twitter
0

H πολυαναμενόμενη ταινία για τους Queen, Bohemian Rhapsody, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, όμως ο πρωταγωνιστής της, Ράμι Μάλεκ, που ενσαρκώνει τον Φρέντι Μέρκιουρι, ανησυχεί για το πως θα υποδεχτούν την ταινία οι οπαδοί του συγκροτήματος.

Σε συνέντευξη του στους Νew York Times δήλωσε: «Δεν μου διαφεύγει πως όλο αυτό μπορεί να πάει τρομερά άσχημα. Ότι μπορεί να είναι επιβλαβές για την καριέρα κάποιου, αν δεν γίνει σωστά. Γιατί να αλλάξεις σε κάποιον την εικόνα που έχει για τον ήρωα του». 

Όμως ο ηθοποιός ξέρει πως πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Έτσι αποδέχτηκε το ρόλο και αναγκάστηκε μάλιστα να αποκτήσει καινούργια δόντια. 

Ο Μέρκιουρι είχε στην πάνω γνάθο του τέσσερα επιπλέον δόντια που δημιουργούσαν υπερσύγκλιση στην οδοντοστοιχία. Μάλιστα ο τραγουδιστής θεωρούσε πως αυτό  συντελούσε στο ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του. 

Προκειμένου να προσαρμοστεί στη φυσιολογία του τραγουδιστή των Queen ο Μάλεκ ζήτησε από έναν σχεδιαστή να του φτιάξει  ψεύτικα δόντια τα οποία φορούσε κάθε βράδυ στο στόμα του κάνοντας πρόβες. Επίσης ταξίδεψε στο Λονδίνο και προσέλαβε έναν δάσκαλο για την προφορά και έναν για την κινησιολογία.

Ο δεύτερος τον παρότρυνε να μελετήσει τους καλλιτέχνες που ενέπνευσαν τον Μέρκιουρι. Τον Τζίμι Χέντριξ, τον Ντέιβιντ Μπάουι, την Αρίθα Φράνκλιν και τη Λάιζα Μινέλι στην ταινία Cabaret. «Πολλές φορές ήταν πιο χρήσιμο να βλέπεις τη Λάιζα παρά τον ίδιο τον Φρέντι» εξηγεί. Έβρισκες την έμπνευση και καταλάβαινες πως γεννήθηκαν αυτές οι κινήσεις». 

Η ερμηνεία του Μάλεκ έχει εντυπωσιάσει τα υπόλοιπα μέλη των Queen. Το ίδιο και τον δημοσιογράφο των Times που ζήτησε από τον ηθοποιό να κάνει μια «πόζα Μέρκιουρι» στο τέλος της συνέντευξης. Όμως  ο Μαλεκ αρνήθηκε. Είπε πως ποτέ στην καριέρα του δεν έχει αφοσιωθεί σε κάτι όπως σε αυτό το ρόλο, παρόλα αυτά «δεν μπορώ να είμαι ο Φρέντι κατά παραγγελία στην υπόλοιπη ζωή μου, σωστά». 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τίλντα Σουίντον άνοιξε στην Αθήνα μια ντουλάπα γεμάτη φαντάσματα

Πολιτισμός / Η Τίλντα Σουίντον άνοιξε στην Αθήνα μια ντουλάπα γεμάτη φαντάσματα

Στο Onassis Ready, η έκθεση Ongoing και η περφόρμανς A Biographical Wardrobe μετατρέπουν τα ρούχα, τα αντικείμενα και τις καλλιτεχνικές φιλίες της Τίλντα Σουίντον σε ζωντανό αρχείο μνήμης, απώλειας και δημιουργικής συγγένειας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Γουίστλερ έκανε την ομορφιά σκηνικό, σκάνδαλο και καβγά

Πολιτισμός / Ο Γουίστλερ επιστρέφει στην Tate Britain: ο δανδής που έκανε τον Τάμεση ομίχλη και την ομορφιά πρόκληση

Η Tate Britain ανοίγει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αναδρομική του Τζέιμς ΜακΝιλ Γουίστλερ εδώ και 30 χρόνια, με τη διάσημη «Μητέρα του Γουίστλερ», τα νυχτερινά του Τάμεση και τα έργα που έκαναν την ομορφιά, την ατμόσφαιρα και την αφαίρεση να μοιάζουν προκλητικές στη βικτωριανή Βρετανία.
THE LIFO TEAM
«Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Πολιτισμός / «Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Στο Αυστριακό Περίπτερο της Μπιενάλε της Βενετίας, η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ στήνει ένα υγρό, γυμνό και άβολο θέαμα με τζετ σκι, ανθρώπινες καμπάνες και περφόρμερ μέσα σε φιλτραρισμένα ούρα.
THE LIFO TEAM
Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Πολιτισμός / Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Σε συζήτηση στις Κάννες, η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για την Παλαιστίνη, τους πολέμους και την ευθύνη της πολιτικής, λέγοντας ότι είναι θλιβερό να γίνονται τα φεστιβάλ οι μόνοι χώροι όπου επιτέπεται να μένουν ζωντανές αυτές οι συζητήσεις.
THE LIFO TEAM
Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Πολιτισμός / Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Με τον γενικότερο τίτλο «Δεν ταξίδεψα ποτέ στην Αυστραλία» ο σκηνοθέτης και μουσικός οργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις. Προβολές, installations, μια συναυλία και μια έκθεση φωτογραφίας, στη Στέγη, από τις 5 ως τις 7 Ιουνίου.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Στην πρεμιέρα του Fjord, η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με τουαλέτα Miss Sohee και θεαματική κάπα, παίζοντας στα όρια του νέου κανονισμού των Καννών για τα υπερβολικά σέξι ρούχα.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε στη Νέα Υόρκη έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων μέσα σε μία νύχτα, σε μια δημοπρασία που έσπασε ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Η εικόνα που έμεινε, όμως, ήταν η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM
Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM