Ο Ράιν Γκόσλινγκ στους Backstreet Boys; Το συγκρότημα απάντησε στις φήμες για «έκτο μέλος»

Ο Ράιν Γκόσλινγκ στους Backstreet Boys; Το συγκρότημα απάντησε στις φήμες για «έκτο μέλος» Facebook Twitter
0

Οι Backstreet Boys μίλησαν για το «κρυφό νόημα» πίσω από διάσημα τραγούδια τους και αν ο Ράιαν Γκόσλινγκ επρόκειτο να γίνει κάποτε μέλος τους.

Το γνωστό boy band, που αποτελείται από τους Nick Carter, Kevin Richardson, Brian Littrell, AJ McLean και Howie Dorough, πήγε στην εκπομπή Watch What Happens Live Tuesday, όπου παραδέχθηκαν πως δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό νόημα πίσω από τους στίχους του «I Want It That Way».

 

Στη διάρκεια του επεισοδίου, ένας φαν πήρε τηλέφωνο και ρώτησε: «Στο τραγούδι "I Want It That Way", γιατί λέτε "I never want to hear you say/I want it that way'? [σ.σ. Ποτέ δεν θέλω να σε ακούσω να λες/το θέλω έτσι"]. Με ποιον τρόπο το θέλετε;». Ο παρουσιαστής συμφώνησε πως ήταν μια καλή ερώτηση και ζήτησε επίσης απάντηση.

«Αρχικά όλο το τραγούδι δεν βγάζει κανένα νόημα», παραδέχθηκε ο McLean. «Υπήρχε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού που όντως έβγαζε νόημα και ευτυχώς αποφασίσαμε να επιστρέψουμε σε εκείνη που δεν βγάζει. Δεν νομίζω πως θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία αν έβγαζε νόημα», απάντησε γελώντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Finally! The true meaning behind the lyrics ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Watch What Happens Live! (@bravowwhl) στις

Οι τραγουδιστές εμφανίστηκαν επίσης στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον όπου ο παρουσιαστής τους ρώτησε για διάφορους μύθους σχετικά με το συγκρότημα, ανάμεσά τους και αν ο Ράιαν Γκόσλινγκ επρόκειτο να γίνει το έκτο μέλος του γκρουπ.

«Είναι αλήθεια πως ο Ράιαν Γκόσλινγκ ήταν σχεδόν μέλος των Backstreet Boys ή είναι μια ακόμη φήμη του ίντερνετ;», ρώτησε ο Τζίμι Φάλον.

«Ξέφυγε εντελώς αυτό», απάντησε ο McLean, εξηγώντας πως όταν πρωτοξεκίνησε το συγκρότημα, ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία με τον Γκόσλινγκ, που τότε πρωταγωνιστούσε στο Mickey Mouse Club με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Τζάστιν Τιμπερλέικ.

«Παίζαμε όλοι μαζί μπάσκετ σχεδόν καθημερινά και του είχα πει πως η μπάντα είχε ξεκινήσει. Του είπα πως οι Backstreet Boys θα γίνουν πολύ μεγάλοι και μου απάντησε, "Αδερφέ, δεν πρόκειται να συμβεί αυτό...". Έκανε λάθος», σημείωσε ο McLean. «Όντως έγινε, αλλά ποτέ δεν επρόκειτο να περάσει από οντισιόν. Με κάποιον τρόπο ο Τύπος το παρερμήνευσε και μετά έγινε θέμα», πρόσθεσε ο 42χρονος τραγουδιστής.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM
Saint Levant: ο ποπ σταρ από τη Γάζα που έκανε τη χαρά πεδίο μάχης

Πολιτισμός / Saint Levant: ο ποπ σταρ από τη Γάζα που έκανε τη χαρά πεδίο μάχης

Ο Saint Levant, Παλαιστίνιος pop star με ρίζες στη Γάζα, διχάζει γιατί τραγουδά για έρωτα, χορεύει με keffiyehs και μετατρέπει την παλαιστινιακή ταυτότητα σε pop γλώσσα την ώρα που η καταστροφή συνεχίζεται
THE LIFO TEAM
Γιατί οι άνδρες στέλνουν dick pics; Ένα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη συζήτηση για φύλο και βιολογία

Πολιτισμός / Γιατί οι άνδρες στέλνουν dick pics; Ένα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη συζήτηση για φύλο και βιολογία

Από τα dick pics μέχρι τις διαφορές στην επιθυμία, το A Billion Years of Sex Differences μπαίνει σε ένα από τα πιο εύφλεκτα πεδία της εποχής: τη συζήτηση για άνδρες, γυναίκες, βιολογία και κοινωνικούς ρόλους.
THE LIFO TEAM
Πώς μεταφράζεις τον Όμηρο χωρίς να τον κάνεις ούτε μνημείο ούτε TikTok caption;

Πολιτισμός / Η Έμιλι Γουίλσον ξέρει ότι ο Όμηρος δεν μεταφράζεται αθώα

Την ώρα που η Οδύσσεια επιστρέφει ως μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός, η Έμιλι Γουίλσον, γνωστή για τις πολυσυζητημένες μεταφράσεις της Οδύσσειας και της Ιλιάδας, γράφει στο νέο της βιβλίο για τον Όμηρο, τη Σαπφώ και τη μετάφραση ως τέχνη επιλογών, απωλειών και ευθύνης.
THE LIFO TEAM