Ο Ράιαν Γκόσλινγκ «παραληρεί» πως έσωσε την τζαζ και η Έμα Στόουν τον βάζει στη θέση του

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ «παραληρεί» πως έσωσε την τζαζ και η Έμα Στόουν τον βάζει στη θέση του Facebook Twitter
0

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμα Στόουν συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής για ένα μικρό (περίπου) reunion της ταινίας «La La Land», στη διάρκεια της χτεσινής πρεμιέρας της εκπομπής Saturday Night Live. 

Ο διάσημος ηθοποιός άνοιξε την εκπομπή με έναν μονόλογο όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κριτικές για την ταινία, που σχολίασαν την υπόθεση και κυρίως το ότι ένα λευκός (ο Σεμπάστιαν που υποδυόταν στην ταινία) παρουσιάστηκε ως σωτήρας της τζαζ. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ για να παρουσιάσω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εκπομπή. Έχω να νιώσω τόσο ενθουσιασμό από τότε που έσωσα την τζαζ! Παιδιά ξέρετε ότι έσωσα την τζαζ, έτσι δεν είναι; Έκανα εκείνη την ταινία, το La La Land, κι όλοι έλεγαν πως έσωσα τη τζαζ. Υποθέτω ότι πέθαινε κι εγώ την έσωσα. Ομολογώ πως ήμουν ο τελευταίος που πίστευα πως θα μπορούσα να τη σώσω. Ήμουν απλώς ένας λευκός από τον Καναδά, εντάξει προσπάθησα να τη σώσω και το έκανα!», σχολίασε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ο Ράιαν Γκόσλινγκ. 

 

Στη συνέχεια κάθισε στο πιάνο και συνεχίζοντας τον μονόλογο άρχισε να μιλά με επιτηδευμένο στόμφο για τη τζαζ, άναψε τσιγάρο, έπαιξε ένα κομμάτι και επανέλαβε μερικές φορές ακόμη πως την έσωσε. Η πρώτη παρέμβαση ήρθε από τον Kenan Thompson, που βγήκε προσπαθώντας να σταματήσει υποτίθεται τον Γκόσλινγκ από το να συνεχίσει να μονολογεί για τη τζαζ. 

Όταν όμως βγήκε στη σκηνή ξαφνικά η Έμα Στόουν, η συμπρωταγωνίστριά του στο La La Land, το κοινό άρχισε να παραληρεί ξεσπώντας σε φωνές και χειροκροτήματα. «Δεν έσωσες τη τζαζ. Πόσες φορές το έχουμε συζητήσει αυτό;», του είπε η Έμα Στόουν με τον Ράιαν να απαντά: «Πολλές». «Επειδή δεν την έσωσες εσύ... εμείς την σώσαμε», συνέχισε η ηθοποιός, ανάβοντας επίσης τσιγάρο.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ