Ο Μπραντ Πιτ «έγινε» μετεωρολόγος και περιέγραψε τέλεια και με μία μόνο πρόταση την κλιματική αλλαγή

Ο Μπραντ Πιτ «έγινε» μετεωρολόγος και περιέγραψε τέλεια και με μία μόνο πρόταση την κλιματική αλλαγή Facebook Twitter
0

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από την συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή είναι ένα θέμα που μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον μέσων ενημέρωσης, πολιτικών αλλά και απλών πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μεγαλύτερα «θύματα» είναι οι Αμερικανοί, που στην μεγάλη τους πλειονότητα, δηλώνουν ανήσυχοι και φοβισμένοι για το μέλλον της χώρας τους και του πλανήτη γενικότερα. 

Ανάμεσα σε όσους πήραν θέση απέναντι στην κίνηση Τραμπ είναι και ο κωμικός και νυν τηλεπαρουσιαστής, Τζιμ Τζεφέρι, που στην πρεμιέρα της νέας του εκπομπής «The Jim Jefferies Show» έκανε φινάλε με ένα πολύ ξεχωριστό καλεσμένο- τον Μπραντ Πιτ.

«Για να καταλάβουμε την κλιματική αλλαγή και τι σημαίνει για τον κόσμο, ορίστε ο δικός μας άνθρωπος για τον καιρό», λέει ο Τζεφέρι και αμέσως μετά η κάμερα στρέφεται προς τον διάσημο ηθοποιό, που στέκεται μπροστά από έναν παγκόσμιο χάρτη με το ανάλογο ύφος του μετεωρολόγου. 

Μέσα σε λιγότερο από τριάντα δευτερόλεπτα και όχι παραπάνω από τρεις φράσεις, ο Μπραντ Πιτ συνοψίζει με μια δόση χιούμορ αλλά και αφοπλιστικής ειλικρίνειας το τι θα συμβεί με την άνοδο της θερμοκρασίας και τι θα γίνει στο μέλλον. «Τα πράγματα θα γίνουν θερμότερα σε αυτήν εδώ την περιοχή και αυτήν εδώ την περιοχή», λέει ο ηθοποιός, δείχνοντας ουσιαστικά ολόκληρο το χάρτη. Όσο για το μέλλον, όταν τον ρωτά ο Τζεφέρι αν έχει κάποια πρόβλεψη, εκείνος το μόνο που απαντά είναι αυτό: «Δεν υπάρχει μέλλον». 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM