Ο Μάθιου Μακόναχι έγινε 51 και το γιόρτασε με ένα βίντεο των παιδιών του: «Το καλύτερο ξυπνητήρι»

Ο Μάθιου Μακόναχι έγινε 51 και το γιόρτασε με ένα βίντεο των παιδιών του: «Το καλύτερο ξυπνητήρι» Facebook Twitter
0

Ο Μάθιου Μακόναχι έγινε 51 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη βοήθεια ενός ξεχωριστού τραγουδιού από τα παιδιά του. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με τα παιδιά του, τον 7χρονο γιο του, Λίβινγκστον και την 10χρονη κόρη του να τραγουδούν Happy Birthday με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. 

Όπως φαίνεται το «δώρο» ήρθε στο ξεκίνημα της ημέρας του, με τον ηθοποιό να σχολιάζει, «σήμερα είχα ένα όμορφο ξυπνητήρι».

Το σύντομο βίντεο περιλαμβάνει διάφορα πλάνα των δυο μικρότερων παιδιών του να του εύχονται χαρούμενα γενέθλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

a beautiful alarm clock I had today

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις

Τα φετινά γενέθλια του Μακόναχι τον βρίσκουν σε μια περίοδο που προωθεί το καινούργιο βιβλίο του, «Greenlights», το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα. 

Σε αυτό μιλά μεταξύ άλλων για τα παιδιά του, αποκαλύπτοντας πως δεν θα προσπαθήσει να τα εμποδίζει αν θελήσουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη σόουμπιζ. Ο Μάθιου Μακόναχι έχει τρία παιδιά με την σύζυγό του, Καμίλα Άλβες.

«Κοίτα θέλω να κάνουν ό,τι έχουν μια εσωτερική ικανότητα να κάνουν και είναι διατεθειμένα να δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθούν σε αυτό», σημείωσε. «Ό,τι κι αν είναι, θέλω να το κάνουν. Αν πρόκειται για κάτι στη βιομηχανία που είμαι, τότε μπράβο. Έχω γνωρίσει μερικούς από τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους στη ζωή μου μέσα σε αυτή τη βιομηχανία, λατρεύω τη δουλειά μου», πρόσθεσε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

with reverence #fathersday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις


Επίσης μιλά για την πατρότητα, τονίζοντας πως είναι «το μοναδικό πράγμα που ήθελα ποτέ να γίνω». «Υπάρχει μια υπέροχη, απίστευτη ευθύνη να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση», σημείωσε. «Το καλύτερο πρότζεκτ που δούλεψα ποτέ είναι η πατρότητα και προσπαθώ για το καλύτερο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

the root of the family - mommas - ⁠ @camilamcconaughey #happymothersday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM
ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πολιτισμός / Ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε 96 ετών: Ο γιος του λέει ότι αποσύρθηκε οριστικά από τον κινηματογράφο

Η καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ εκτείνεται σε περισσότερες από έξι δεκαετίες και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Πολιτισμός / Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Ο Εντγκάρ Μορέν, ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους της σύγχρονης Ευρώπης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών. Μέχρι το τέλος παρέμεινε ένας ακούραστος ερμηνευτής της Ιστορίας και των μεγάλων προκλήσεων του καιρού του.
THE LIFO TEAM