Ο Μάρτιν Σκορσέζε αποκάλυψε τον αστείο λόγο που δεν βλέπει τις ταινίες του στο σινεμά

Ο Μάρτιν Σκορσέζε αποκάλυψε τον αστείο λόγο που δεν βλέπει τις ταινίες του στο σινεμά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μάρτιν Σκορσέζε αποκάλυψε τον αστείο λόγο που δεν βλέπει ποτέ τις ταινίες του στο σινεμά.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία του ταινία «Killers Of The Flower Moon», εξήγησε ότι αποφεύγει να μπει κρυφά στις προβολές των ταινιών του και παραδέχθηκε ότι είναι «κοντός και υπάρχει πάντα ένας ψηλός άνθρωπος μπροστά του». Ο Μάρτιν Σκορσέζε συνέχισε λέγοντας πως «Δεν το κάνω αυτό (να πηγαίνω σε σινεμά). Οι άνθρωποι μιλάνε και κυκλοφορούν πολύ (μέσα στο σινεμά). Είμαι κοντός και υπάρχει πάντα ένας ψηλός άνθρωπος μπροστά μου», είπε στο Variety.

«Το ίδιο συμβαίνει και στο Μπρόντγουεϊ, δεν μπορώ να πάω θέατρο» είπε ο Μάρτιν Σκορσέζε προσθέτοντας πως «υπάρχει κάποιος μπροστά μου και δεν μπορώ να δω τη σκηνή ή να παρακολουθήσω την παράσταση».

Ο Σκορσέζε είπε ακόμα ότι έχει εξελιχθεί σε μεγάλο θαυμαστή του IMAX. «Μπαίνεις μέσα, μπορείς να κάθεσαι στο πίσω μέρος και κοιτάς ψηλά. Στις κοινές προβολές, έχω διαπιστώσει ότι το κοινό γίνεται λίγο πιο θορυβώδες από ό,τι στο παρελθόν. Αλλά ίσως είναι κάτι σαν αυτό που γινόταν τη δεκαετία του '50, όταν φωνάζαμε στην οθόνη. Αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα να υποστηρίζω ταινίες όταν παίζονται στο σινεμά. Απλώς περιμένω λίγο».

Ο σκηνοθέτης έγινε πρόσφατα ο εν ζωή σκηνοθέτης με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ, αφού σημείωσε τη 10η υποψηφιότητά του για το Killers Of The Flower Moon, ξεπερνώντας τις εννέα του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Στην κατηγορία του για τα Όσκαρ καλείται να αντιμετωπίσει τον Κρίστοφερ Νόλαν για το Oppenheimer, την Justine Triet για το Anatomy Of A Fall, τον Γιώργο Λάνθιμο για το Poor Things και τον Jonathan Glazer για το The Zone Of Interest.

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάνθιμος vs. Hollywood

Οθόνες / Λάνθιμος vs. Hollywood

Κι ενώ το παγκόσμιο fandom –και ειδικά ο Ράιαν Γκόσλινγκ– ωρύεται για την αναπάντεχη απουσία της Γκρέτα Γκέργουιγκ και της Μάργκοτ Ρόμπι από τις πεντάδες τους και το ηχηρό σνομπάρισμα του Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο Γιώργος Λάνθιμος κάνει κρουαζιέρα με 11 υποψηφιότητες και το «Poor Things» του βολεύεται αναπαυτικά στη θέση του ενισχυμένου outsider.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Σκορσέζε επιστρέφει στον Χριστό παρά τα όσα είχε τραβήξει με τον «Τελευταίο πειρασμό»

Οθόνες / Ο Σκορσέζε επιστρέφει στον Χριστό παρά τα όσα είχε τραβήξει με τον «Τελευταίο πειρασμό»

Τρεισήμισι δεκαετίες μετά την πολύκροτη μεταφορά του βιβλίου του Καζαντζάκη, ο κορυφαίος εν ζωή σκηνοθέτης αποφάσισε να γυρίσει ξανά μια ταινία για τον Ιησού, που θα είναι ίσως η τελευταία του.
THE LIFO TEAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταφέρεται η sold-out συναυλία του Mulatu Astatke στην Αθήνα

Πολιτισμός / Μεταφέρεται η sold-out συναυλία του Mulatu Astatke στην Αθήνα

Το 2025 σηματοδοτεί την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ Mulatu Plays Mulatu, που ηχογραφήθηκε σε Λονδίνο και Αντίς Αμπέμπα, με τη συμμετοχή big band και παραδοσιακών Αιθιόπων μουσικών
LIFO NEWSROOM
Κλαούντια Καρντινάλε: «Δεν θέλω να σταματήσω να δουλεύω»

Πολιτισμός / «Δεν θέλω να σταματήσω να δουλεύω» - Η Κλαούντια Καρντινάλε σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις

Η Iταλίδα ηθοποιός, που μεσουράνησε τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή στα 87 της χρόνια - Μέχρι πρόσφατα δήλωνε πως δεν θέλει να σταματήσει να δουλεύει και πως η συμμετοχή σε 135 ταινίες δεν είναι αρκετές
LIFO NEWSROOM
Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζέσικα Τσαστέιν και Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντι Κάπριο, Τσαστέιν και Τσαγγάρη από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή πολιτική κωμωδία του Πολ Τόμας Άντερσον, η νέα προκλητική δουλειά του Μισέλ Φράνκο και η πρώτη αγγλόφωνη ταινία της Ελληνίδας δημιουργού ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε η Κλαούντια Καρντινάλε, Ιταλίδα σταρ του «Γατόπαρδου», στα 87 της χρόνια

Πολιτισμός / Πέθανε η Κλαούντια Καρντινάλε, Ιταλίδα σταρ του «Γατόπαρδου», στα 87 της χρόνια

Γεννημένη στην Τύνιδα στις 15 Απριλίου 1938, η Κλαούντια Καρντινάλε συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους δημιουργούς, μεταξύ των οποίων οι Λουκίνο Βισκόντι, Φεντερίκο Φελίνι, Ρίτσαρντ Μπρουκς, Ανρί Βερνέιγ και Σέρτζιο Λεόνε.
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Η pop star επιστρέφει στους κινηματογράφους και αποκτά δικό της ραδιοφωνικό σταθμό

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η pop star επιστρέφει στους κινηματογράφους και αποκτά δικό της ραδιοφωνικό σταθμό

Έντεκα ημέρες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ με την ίδια να ετοιμάζει ένα πάρτι κυκλοφορίας που θα προβληθεί στους κινηματογράφους
LIFO NEWSROOM
Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Τα εγγόνια του μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα μετά τον θάνατό του

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Τα εγγόνια του μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα μετά τον θάνατό του

Ο θρυλικός ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας πίσω του όχι μόνο μια καριέρα γεμάτη αριστουργήματα, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του που αναδεικνύει την πιο προσωπική του πλευρά
LIFO NEWSROOM