Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ξαναμένει «Μόνος στο Σπίτι» για το νέο σποτάκι της Google

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ξαναμένει «Μόνος στο Σπίτι» για το νέο σποτάκι της Google Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μακόλεϊ Κάλκιν που έγινε πασίγνωστος, σε ηλικία 9 ετών, πρωταγωνιστώντας στη σειρά ταινιών Home Alone, ενσαρκώνει εκ νέου τον αγαπημένο ήρωα Κέβιν ΜακΚάλιστερ, για τις ανάγκες μιας διαφήμισης της Google. 

Ο 38χρονος Κάλκιν, υποδύεται τον ενήλικο πλέον ήρωα της χριστουγεννιάτικης κωμωδίας, για την προώθηση του ηλεκτρονικού, οικιακού βοηθού της Google. 

Ο Κέβιν, ζητά από το Google Assistant να του υπενθυμίσει να αγοράσει aftersave και ανεβάζει την θερμοκρασία της κεντρικής θέρμανσης με μία απλή εντολή. 

Μάλιστα αυτή τη φορά, ο Κέβιν δεν φαίνεται να κουράζεται ιδιαίτερα για την εφαρμογή του σχεδίου του, αφού το μόνο που κάνει είναι να ζητήσει από τον ηλεκτρονικό βοηθό του να θέσει σε εφαρμογή την «Επιχείρηση Κέβιν».

Στο σποτάκι, διάρκειας ενός λεπτού, ο Κέβιν αντιμετωπίζει όλους τους κινδύνους της πρώτης κλασικής ταινίας δίνοντας φωνητικές εντολές στον βοηθό της Google και, φυσικά, η ιστορία έχει αίσιο τέλος, με το ύποπτο βανάκι των ληστών να απομακρύνεται από το σπίτι των ΜακΚάλιστερ.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ