Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «έσωσε» άντρα που κινδύνευε να πνιγεί στα νερά της Καραϊβικής

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «έσωσε» άντρα που κινδύνευε να πνιγεί στα νερά της Καραϊβικής Facebook Twitter
1

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τους φίλους του βρέθηκαν στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή, βοηθώντας να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου.

Ο 45χρονος ηθοποιός έκανε διακοπές με την σύντροφό του Καμίλα Μορόνε και την παρέα τους σε ένα ενοικιασμένο σκάφος κοντά στο St. Barts όταν πληροφορήθηκαν πως ένας 24χρονος άντρας με καταγωγή από τη Γαλλία, βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, είχε πέσει από το γιοτ του κοντά στην περιοχή St. Martin στην Καραϊβική. 

«Ο Λίο με τους φίλους του και τον καπετάνιο του σκάφους αποφάσισαν να αλλάξουν το πλάνο των διακοπών και να ξεκινήσουν την αναζήτηση του νεαρού άντρα με το δικό τους σκάφος, παρόλο που βρίσκονταν ώρες μακριά από το σημείο που έπεσε ο άντρας», ανέφερε πηγή αποκλειστικά στο περιοδικό People.

Το σκάφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο έτυχε να είναι το μοναδικό που έψαχνε στην περιοχή, όπου βρέθηκε ο άντρας, ο οποίος τελικά διασώθηκε λίγο πριν δύσει ο ήλιος και ξεσπάσει καταιγίδα. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 24χρονος βρισκόταν στο νερό για περίπου 11 ώρες μέχρι να τον εντοπιστεί, οπότε και του δόθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες (νερό, τροφή και ρούχα) μέχρι να τον παραδώσουν στη λιμενοφυλακή.

Σύμφωνα με την βρετανική Sun, ο άντρας εργαζόταν στο γιοτ της εταιρίας Club Med και ήταν σε κατάσταση μέθης όταν έπεσε στη θάλασσα. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM