Ο Κάνιε Γουέστ ούρησε πάνω σε ένα βραβείο Grammy και ανέβασε το βίντεο στο Twitter

Ο Κάνιε Γουέστ ούρησε πάνω σε ένα βραβείο Grammy και ανέβασε το βίντεο στο Twitter Facebook Twitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ προκάλεσε για μία ακόμα φορά «χιονοστιβάδα» αντιδράσεων στο Twitter με το τελευταίο του βίντεο, στο οποίο φαίνεται να ουρεί πάνω σε ένα βραβείο Grammy. 

Ο παρ' ολίγον υποψήφιος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έβαλε ένα από τα 21 Grammy του σε μία λεκάνη τουαλέτας και, κατά τα φαινόμενα, βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να «ανακουφίζεται» πάνω στην γυαλιστερή μικρογραφία γραμμοφώνου. 

«Πιστέψτε με, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ», έγραψε στη λεζάντα ο 43χρονος ράπερ και παραγωγός, που έχει περάσει στην ιστορία ως ένας από τους καλλιτέχνες με τα περισσότερα Grammy. 

Ο Κάνιε Γουέστ έχει κηρύξει διαδικτυακά τον «πόλεμο» στις δισκογραφικές, για την πολιτική που ακολουθούν σε ό,τι αφορά τα πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών. 

«Το 90% των συμβολαίων για δίσκους στον κόσμο στηρίζονται πάνω σε μερίδια δικαιωμάτων. Μια τυπική συμφωνία είναι παγίδα για να μην πάρετε ΠΟΤΕ την εγγύηση και υπάρχουν κρυφά κόστη όπως τα τέλη διανομής, για να βγάλουν ακόμα περισσότερα χρήματα από το έργο σας χωρίς καν να προσπαθούν», έγραφε πρόσφατα στο Twitter ο Γουέστ. 

Στις αρχές του Ιουλίου, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είχε προκαλέσει και πάλι ντελίριο στο Twitter, όταν ανακοίνωσε πως θα κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 

«Τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την υπόσχεση της Αμερικής με το να εμπιστευθούμε τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Θα κατέβω για πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε στο Twitter ο πολυεκατομμυριούχος παραγωγός, χωρίς ωστόσο να υλοποιήσει τελικά την «προεκλογική» υπόσχεσή του.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Κατά την περίοδο της Κατοχής και της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το δαχτυλίδι εκλάπη από το Μουσείο, μαζί με εκατοντάδες αρχαιότητες, στην πλειονότητά τους νομίσματα και κοσμήματα, που ακόμα αγνοούνται.
THE LIFO TEAM
Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Πολιτισμός / Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοινό θα ενθαρρύνεται να δωρίσει λέξεις, αντικείμενα ή αναμνηστικά για να κοσμήσουν τους τοίχους και τους ενδιάμεσους χώρους.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ