O Justin Bieber κάνει εμφάνιση με πληθωρική γούνα και εξοργίζει φιλόζωους και Peta

O Justin Bieber κάνει εμφάνιση με πληθωρική γούνα και εξοργίζει φιλόζωους και Peta Facebook Twitter
1
O Justin Bieber κάνει εμφάνιση με πληθωρική γούνα και εξοργίζει φιλόζωους και Peta Facebook Twitter

Tα πρώτα δημοσιεύματα από την εμφάνιση του Justin Bieber σχολίαζαν όπως ήταν φυσικό το στιλιστικό κομμάτι και τον ανεξήγητο λόγο που ο διάσημος σταρ επέλεξε να βάλει γούνα στο Λος Άντζελες, σε μια βραδιά που κανείς δεν φορούσε κάτι πιο βαρύ από ένα ψιλό τζάκετ.

Ωστόσο πέρα από το στιλιστικό μέρος, η ογκώδης γούνα είναι κάτι που ο Bieber θα έπρεπε να αναμένει πως θα προκαλέσει και άλλες αντιδράσεις.

Φιλόζωοι και οργανώσεις εξοργίστηκαν με τη γούνα και γέμισαν μηνύματα τα social media. Το ΤΜΖ μετέδωσε μάλιστα πως όταν ένας φωτογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή αν είναι αληθινή η γούνα που φορά, εκείνος απάντησε με περηφάνια πως φυσικά και είναι...

O Justin Bieber κάνει εμφάνιση με πληθωρική γούνα και εξοργίζει φιλόζωους και Peta Facebook Twitter

Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων κατακεραυνώνει τον τραγουδιστή και χρησιμοποιεί αρκετά σκληρές εκφράσεις σύμφωνα με βρετανικά μέσα. «Ο Τζάστιν Μπίμπερ έπιασε πάλι πάτο με την εμφάνιση «άνθρωπος των σπηλαίων». Κογιότ και άλλα ζώα παγιδεύονται για κάτι γελοία παλτό σαν αυτό και τρέμουν ολόκληρα μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί ένας κυνηγός για να τα πυροβολήσει ή να το ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου, αφήνοντας πολύ συχνά ορφανά και αβοήθητα τα μωρά τους» σχολιάζει η οργάνωση.

«Είναι πάντα σοκαριστικό να βλέπεις κάποιον με τόσο μεγάλη περιουσία και φήμη να μην δείχνει κανέναν οίκτο για τα ζώα που το μόνο που θέλουν στην τελική είναι να τα αφήσουμε στην ησυχία τους να ζήσουν με τις οικογένειές τους» καταλήγει η οργάνωση.

Από το «στρατόπεδο» του Bieber δεν υπήρξε ανταπόκριση για σχόλιο πάνω στην επίθεση της Peta.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια