Ο J.J. Abrams ετοιμάζει ταινία με μαύρο Σούπερμαν για λογαριασμό της DC

Είστε έτοιμοι για έναν μαύρο Σούπερμαν στο σινεμά; Facebook Twitter
O Μάικλ Μπ. Τζόρνταν βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων για τον ρόλο.
0

Στο πλαίσιο της συμφωνίας που σύναψε πριν από λίγο καιρό με τη Warner, ο πολυπράγμων Τζέι Τζέι Έιμπραμς ξεκίνησε σιγά σιγά να αναπτύσσει τα πρώτα projects. Ένα από αυτά θα είναι το reboot στις περιπέτειες του Σούπερμαν.

Ο Έιμπραμς, που θα κρατήσει για τον εαυτό του τον ρόλο του παραγωγού, παραχωρώντας τα σκηνοθετικά ηνία σε κάποιον άλλο, έχει πάρει την απόφαση να αναθέσει τον ρόλο του «ανθρώπου από ατσάλι» σε μαύρο ηθοποιό, με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν του Creed (2015) να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων.

Μάλιστα, ο Έιμπραμς έχει αναθέσει τη συγγραφή του σεναρίου στον συγγραφέα Τα-Νεχίσι Κόουτς, τον λογοτεχνικό ήρωα της μαύρης Αμερικής. Οι φήμες θέλουν την ιστορία που ετοιμάζει ο Κόουτς να εκτυλίσσεται κάπου μέσα στον 20ό αιώνα, με τα στοιχήματα να ποντάρουν στα ‘60s και στα ‘70s για ευνόητους λόγους.

Αυτή η ρεβιζιονιστική ματιά στην κλασική ιστορία του Σούπερμαν, που αναμένεται να προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις στους κύκλους των πιο σκληροπυρηνικών φαν, δεν σημαίνει ότι ο Χένρι Καβίλ, ο τωρινός Σούπερμαν, θα μείνει χωρίς δουλειά. Η ταινία του Έιμπραμς θα παραχθεί μέσω του label της DC, που κάνει μεμονωμένες ταινίες, όπως το Joker (2019) με τον Χοακίν Φοίνιξ ή το προσεχές The Batman (2022) του Ματ Ριβς με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, που ουδεμία σχέση έχουν με το επονομαζόμενο DCEU, δηλαδή το διευρυμένο σύμπαν της DC.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χένρι Καβίλ θα συνεχίσει να φορά την κάπα και τη στολή του Σούπερμαν στο διευρυμένο σύμπαν της DC δηλαδή, το οποίο θα πάρει τις αποστάσεις του από την κατά Ζακ Σνάιντερ εκδοχή του, χρησιμοποιώντας όμως κάποιους χαρακτήρες όπως τους γνωρίσαμε εκεί.

Κι αν μπερδευτήκατε ήδη, περιμένετε να δείτε τι θα πάθετε με το επερχόμενο The Flash (2022), όπου θα συσταθεί η ιδέα του πολυσύμπαντος, με τον μπαρτονικό Μπάτμαν του Μάικλ Κίτον (!) να συναντά εκείνον του Μπεν Άφλεκ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM