Ο Χάρι Στάιλς πέρασε από οντισιόν για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ

Ο Χάρι Στάιλς πέρασε από οντισιόν για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/Kevin Winter / HANDOUT
0

Ο τραγουδοποιός Χάρι Στάιλς πέρασε από οντισιόν για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ στη νέα βιογραφική ταινία του Μπαζ Λούρμαν.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο SiriusXM του Χάουαρντ Στερν ο Άγγλος τραγουδιστής αποκάλυψε την είδηση, όταν αποκάλεσε τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ «απίστευτα ιερή».

Η ταινία, η οποία αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στις 24 Ιουνίου, εμβαθύνει στη σχέση του βασιλιά του rock n' roll με τον μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (που υποδύεται ο Τομ Χανκς) και καλύπτει περίοδο 20 χρόνων.

«Ο Έλβις ήταν ίσως το πρώτο άτομο που γνώρισα εκτός από την οικογένειά μου όταν ήμουν παιδί» είπε ο τραγουδιστής. «Για αυτόν τον λόγο, υπήρχε κάτι απίστευτα ιερό γύρω του, οπότε σκέφτηκα ότι έπρεπε να προσπαθήσω να παίξω τον ρόλο».

«Μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον… Νιώθω ότι αν ένας σκηνοθέτης αισθάνεται ότι δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για τον ρόλο, τότε είναι καλύτερο για εκείνον και είναι καλύτερο για μένα» είπε.

«Αν πιστεύουν ότι η ταινία θα είναι καλύτερη με κάποιον άλλον, τότε δεν θέλω να την κάνω γιατί δεν θέλω να είμαι η όχι τόσο καλή έκδοση» υπογράμμισε.

Ανέφερε επίσης ότι έπρεπε να αναπαραστήσει μια εμβληματική παράσταση του Έλβις Πρίσλεϊ στο Λας Βέγκας και να παίξει σε μερικές σκηνές για την ακρόαση.

Ο Στάιλς παραδέχτηκε ότι δεν ένιωθε ότι έμοιαζε πολύ με τον Πρίσλεϊ και ότι δεν προσβλήθηκε που αποφάσισαν να προχωρήσουν με τον Όστιν Μπάτλερ για τον ρόλο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM