Ο "γκαφατζής" των Miss Universe επιστρέφει και τρολάρει τα social media

Ο "γκαφατζής" των Miss Universe επιστρέφει και τρολάρει τα social media Facebook Twitter
1


 

"Καλό Πάσχα σε όλους!!" έγραψε ο Steve Harvey στο λογαριασμό του στο Instagram, τρολάροντας τους χρήστες των social media μετά την τεράστια γκάφα του στο διαγωνισμό Miss Universe, όπου έστεψε νικήτρια λάθος κοπέλα και στη συνέχεια ανακάλεσε.

 

Ο παρουσιαστής του διαγωνισμού "Μις Υφήλιος" στο Λας Βέγκας αρχικά φόρεσε το στέμμα και την κορδέλα της πρώτης θέσης στη Μις Κολομβία, αλλά μετά από λίγο, ξαναπήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε πως έκανε λάθος και πως η νικήτρια ήταν η Μις Φιλιππίνες.

Αμέσως ξέσπασε μεγάλη αναστάτωση στην αίθουσα, ενώ έκτοτε τα social media έχουν αρχίσει "πανηγύρι" με την γκάφα ολκής του Steve Harvey, την οποία έχουν τοποθετήσει σε πολλές και διάφορες άλλες καταστάσεις, με τον διάσημο "γκαφατζή" να απολαμβάνει όπως φαίνεται τις διαστάσεις που πήρε το περιστατικό και την τεράστια δημοσιότητα και να κοροϊδεύει κι ο ίδιος τον εαυτό του.

Για τα πρακτικά, οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού, όχι μόνο δεν τον έδιωξαν μετά από αυτό, αλλά του έκαναν νέο πολυετές συμβόλαιο.

Merry Easter y'all ! ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Steve Harvey (@iamsteveharveytv) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM