Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του Facebook Twitter
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης για την περιπέτεια της υγείας του: «Το αυτοκίνητο είναι παλιό, αλλά συνεχίζει να δουλεύει με ανταλλακτικά»
0

Ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου εμφανίστηκε ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Τζάνειο νοσοκομείο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου,  μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την ηθική συμπαράσταση του κόσμου.

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί εισέπραξα μια αντίδραση ενός κόσμου που με συγκίνησε πολύ που ενδιαφέρθηκε για αυτό που έπαθα. Διαπίστωσα ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή που είναι της τάξης των πενήντα χρόνων, έγινε κάτι και είχε μια απήχηση και κάποιοι άνθρωποι πέρασαν καλά» είπε.

Πρόσθεσε δε πως «Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι κάτι προσφέρεις και ένιωσα πραγματικά συγκινημένος για όλη αυτή την ιστορία και διαπίστωσα γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν περισσότερα πράγματα για σένα.

Θεωρούν ότι είστε φίλοι, παρέα. Και στην παρέα σου λες πέντε πράγματα παραπάνω. Αυτό που θεωρείται μια παρέα, λείπει αυτή τη στιγμή και μπαίνει πιο μέσα και ρωτάει αν παντρεύτηκε, χώρισε, έκανε παιδιά κλπ. Όλο αυτό δεν έχει σχέση με κλειδαρότρυπα και περιέργεια ή ότι είμαστε ένας κλάδος – χώρος που είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε, αλλά πραγματικά επειδή οι άνθρωποι μας αγαπούν και μας θεωρούν παρέα τους και δικούς τους ανθρώπους, νιώθουν την ανάγκη να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω και είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό.» δήλωσε ο Γ. Παρτσαλάκης.

Σε ό,τι αφορά την περιπέτειά του δήλωσε πως «Είμαι καλά τώρα. Το αυτοκίνητο είναι παλιό, αλλά συνεχίζει να δουλεύει με ανταλλακτικά».

Ο ίδιος είχε αναρτήσει και στις 22 Απριλίου ένα μήνυμα στο Instagram, όπου μιλούσε για την υγεία του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Πολιτισμός / Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Φοιτητές από το Imperial College του Λονδίνου προχώρησαν στην παρεμπόδιση της εγκατάστασης ενός γλυπτού του Antony Gormley, για το οποίο υποστηρίζουν ότι μοιάζει με άνδρα με πέος σε στύση.
THE LIFO TEAM
Επετειακή Έκθεση «Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες»στη Ροτόντα

Πολιτισμός / Όταν οι μικρασιάτες πρόσφυγες ζούσαν μέσα στη Ροτόντα

Πολλοί πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στην Άνω Πόλη, κτίζοντας παράγκες σε επαφή με τα κάστρα, ενώ αρκετοί βρήκαν καταφύγιο στο κέντρο της πόλης, στους ναούς, με επίκεντρο τον ναό της Παναγίας Αχειροποιήτου, σε σχολεία, τεμένη και εμπορικές στοές.
THE LIFO TEAM
Timecircus: «Avec tout le monde, contre personne!»

Θέματα / Μια αρχαιο-φουτουριστική κολεκτίβα έρχεται τώρα με τα πόδια, από το Βέλγιο στην Ελευσίνα

Η βελγική κολεκτίβα διασχίζει πεζή την Ευρώπη, σέρνοντας ένα πλοίο ξηράς, για να χτίσει στο κέντρο της Ελευσίνας, τον Φεβρουάριο του 2023, μια κιβωτό ελπίδας και αιώνιας νεότητας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ