Ο Άνταμ Ντράιβερ φεύγει τρέχοντας από συνέντευξη προκαλώντας διχασμένες αντιδράσεις

Ο Άνταμ Ντράιβερ φεύγει τρέχοντας από συνέντευξη προκαλώντας διχασμένες αντιδράσεις Facebook Twitter
Star Wars: The Rise of Skywalker.
2

Ο Άνταμ Ντράιβερ σηκώθηκε κι έφυγε στη μέση ραδιοφωνικής συνέντευξής του μόλις η παρουσιάστρια πήγε να παίξει ένα ηχητικό απόσπασμα από την ερμηνεία του στην «Ιστορία Γάμου».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Daily Beast, ο 36χρονος ηθοποιός, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ραδιοφωνική εκπομπή Fresh Air του εθνικού δικτύου NPR σχετικά με την ταινία «Ιστορία Γάμου», σηκώθηκε κι έφυγε τρέχοντας από το στούντιο, όταν η παρουσιάστρια ξεκίνησε να παίζει ένα κλιπ από την ταινία.

Μόλις βεβαιώθηκε ότι δεν ακούγεται πλέον στον αέρα το απόσπασμα από την ερμηνεία του στην ταινία, επέστρεψε στην εκπομπή και δεν θέλησε να σχολιάσει την απότομη έξοδό του, στο παρελθόν όμως έχει τονίσει πόσο δεν αντέχει – σε σημείο βαθιάς δυσφορίας και πανικού - να βλέπει και να ακούει τον εαυτό σε κάποια σκηνή από τις ταινίες του.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις του κοινού σχετικά με την ενέργεια του, αυτές εμφανίζονται διχασμένες. Ο διάσημος "gossip blogger" Perez Hilton δήλωσε χαρακτηριστικά «μα πόσο ντίβα...», ενώ κάποιοι άλλοι τον κάλεσαν «να ωριμάσει» και να «προωθήσει σαν μεγάλο παιδί την ταινία του».

Στην άλλη πλευρά βρέθηκαν πολλοί οπαδοί του ηθοποιού αλλά κάποιοι που διέγνωσαν στην αντίδρασή του «κλινική φοβία» που πρέπει να γίνει σεβαστή. Ανάμεσα στους υποστηρικτές του ήταν και η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία είχε επίσης εγκαταλείψει το στούντιο της εκπομπής στη μέση της συνέντευξης, επειδή η παρουσιάστρια Τέρι Γκρος της έκανε αδιάκριτες ερωτήσεις.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οι εντυπωσιακές αυτές εκκλησιές, που θεωρούνται το όγδοο θαύμα του κόσμου, έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO
THE LIFO TEAM
Χάρις Αλεξίου – Όλια Λαζαρίδου στο θέατρο Πειραιά

Πολιτισμός / Χάρις Αλεξίου και Όλια Λαζαρίδου μαζί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσιάζει το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου», σε μια θεατροποιημένη σκηνική παρουσίαση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
"Ανάμεσα στους υποστηρικτές του ήταν και η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία είχε επίσης εγκαταλείψει το στούντιο της εκπομπής στη μέση της συνέντευξης, επειδή η παρουσιάστρια Τέρι Γκρος της έκανε αδιάκριτες ερωτήσεις."Εμ, όχι, δεν είναι το ίδιο. Είναι σχεδόν φυσιολογικό να θεωρήσεις πως προσβάλλεσαι με τέτοιες ερωτήσεις και με τον άλλον να μην σταματά live on air παρά τις αντιδράσεις που βλέπει, να σηκώνεσαι και να φεύγεις μερικές φορές. Εχει συμβεί συχνά και μάλιστα και για πιο γελοίους λόγους (οφείλονταν στη προσωπικότητα του celebrity). Τώρα ο τυπάς από τα Star Wars μάλλον έχει ψυχολογικό θεματάκι και καλό θα ήταν να μην κάνει σαν μικρό παιδί και να πάει να το αντιμετωπίσει αυτό. Τοχει ξανακάνει και δεν του φέρνει θετική φήμη. Γίνεται σταρ σιγά σιγά, δεν γίνεται να τρέχεις πανικόβλητος μακρυά για έναν ΤΕΤΟΙΟΝ ΛΟΓΟ: το να φεύγεις άρον αρόν (γιατί να το κάνεις αυτό;) κάθε φορά που ακους ή βλέπεις τον εαυτό σου από κάποια σκηνή μιας ταινίας στην οποία συμμετείχες! Ηθοποιός είσαι, δεν γίνεται να έχεις πρόβλημα μαυτό, δεν έχει λογική.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ