Ο Άλεκ Μπάλντουιν «Τραμπ» και ο Τζιμ Κάρεϊ «Μπάιντεν» μαλώνουν στο δικό τους προεδρικό ντιμπέιτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άλεκ Μπάλντουιν «Τραμπ» και ο Τζιμ Κάρεϊ «Μπάιντεν» μαλώνουν στο δικό τους προεδρικό ντιμπέιτ (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Το Saturday Night Live επέστρεψε χθες με τον Άλεκ Μπάλντουιν και τον Τζιμ Κάρεϊ να υποδύονται τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν αντίστοιχα, σε ένα κωμικό ριμέικ του προεδρικού ντιμπέιτ της περασμένης Τρίτης.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν «Τραμπ» και ο Τζιμ Κάρεϊ «Μπάιντεν» μαλώνουν στο δικό τους προεδρικό ντιμπέιτ (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter

«Αν και από την Τρίτη μοιάζει να έχουν περάσει ήδη εκατό ημέρες, θεωρούμε πως είναι σημαντικό να το δούμε ξανά, καθώς μπορεί να είναι το μόνο προεδρικό ντιμπέιτ. Είναι αρκετά διασκεδαστικό να το βλέπει κανείς, αρκεί να μην μένει στην Αμερική», σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής, με τον Μπάλντουιν «Τραμπ» να διακόπτει τον συντονιστή του ντιμπέιτ από την αρχή, πριν καν παρουσιαστούν οι «υποψήφιοι». 

Ο Άλεκ Μπάλντουιν «Τραμπ» και ο Τζιμ Κάρεϊ «Μπάιντεν» μαλώνουν στο δικό τους προεδρικό ντιμπέιτ (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter

Στην εισαγωγή για τον Κάρεϊ - «Μπάιντεν», ο «Τραμπ» υποστηρίζει πως ο αντίπαλος του «φέρεται να είναι πρώην αντιπρόεδρος» χωρίς αποδείξεις και το Ντέλαγουερ που εξέλεξε τον Μπάιντεν γερουσιαστή δεν είναι καν αληθινή Πολιτεία. 

Ο Κάρεϊ μπαίνει στο πλατό και βγάζει από την τσέπη μια μεζούρα, μετρώντας την απόσταση ανάμεσα στα δύο πόντιουμ. Ύστερα απομακρύνει το δικό του λίγο πιο μακριά από τον Μπάλντουιν - «Τραμπ».

«Απόψε θα συζητήσουμε έξι βασικά θέματα, για τα οποία κανείς δεν θα θυμάται τίποτα αύριο» λέει ο συντονιστής και δίνει δύο λεπτά στον «Τραμπ» που απαντά πως θα χρειαστεί δέκα λεπτά, για να διαβάσει μία λίστα από παράπονα που έχει με τους πολίτες.

Δείτε το βίντεο: 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως τάφους κοντά στον ναό της βασίλισας Χατσεψούτ στο Λούξορ

Πολιτισμός / Η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως τάφους κοντά στον ναό της βασίλισας Χατσεψούτ στο Λούξορ

Οι ανακαλύψεις καλύπτουν την περίοδο από τη 15η δυναστεία (1650-1550 π.Χ.) έως την ισχυρή 18η δυναστεία (1550-1292 π.Χ.) που περιλαμβάνει φαραώ όπως η βασίλισσα Χατσεψούτ και ο βασιλιάς Τουταγχαμών
LIFO NEWSROOM
Έρωτες τρίτης ηλικίας, αθλητικά θρίλερ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έρωτες τρίτης ηλικίας, αθλητικά θρίλερ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε από αύριο στους κινηματογράφους

Η σκληρή καταστολή του ιρανικού καθεστώτος εμπνέει το «My Favorite Cake»  και το «Tatami», δυο καλές ταινίες που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ