Ντίνος Καρύδης: Το αντίο της Σμαράγδας Καρύδη στον πατέρα της

Ντίνος Καρύδης: Το αντίο της Σμαράγδας Καρύδη στον πατέρα της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Μία ημέρα μετά την είδηση του θανάτου του δημοφιλή ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, η Σμαράγδα Καρύδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Η ηθοποιός ανάρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία είναι αγκαλιά με τον Ντίνο Καρύδη, χωρίς να γράφει τίποτα στη λεζάντα.

Η ανάρτηση αμέσως γέμισε με εκατοντάδες σχόλια φίλων, συναδέλφων αλλά και απλού κόσμου, οι οποίοι δίνουν τα συλλυπητήρια τους στην ηθοποιό για την απώλειά της. 

Υπενθυμίζεται πως την είδηση του θανάτου του Ντίνου Καρύδη, έκανε γνωστή αργά το απόγευμα της Κυριακής μέσω ανάρτησής του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας. Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, η κηδεία του Ντίνου Καρύδη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ποιος ήταν ο Ντίνος Καρύδης

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Ντίνος Καρύδης όντας αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο. Στη συνέχεια έγινε γνωστός από τις συμμετοχές του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, καθώς και από τον ρόλο του σε διάφορες κινηματογραφικές ταινίες.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες και συμμετείχε σε μια ποικιλία έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών, από κωμωδίες μέχρι δράματα. Ήταν πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM