Ντέμι Μουρ, Ντάφι Ντακ και μαύροι σκύλοι από αύριο στους κινηματογράφους

Ντέμι Μουρ, Ντάφι Ντακ και μαύροι σκύλοι από αύριο στους κινηματογράφους Facebook Twitter
Το πολυσυζητημένο «Substance» ξεχωρίζει από τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό νέων κυκλοφοριών αυτής της εβδομάδας.
0

Το πολυσυζητημένο Substance ξεχωρίζει από τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό νέων κυκλοφοριών αυτής της εβδομάδας.

Η ταινία της Κοραλί Φαρζά επιστρατεύει σκωπτικό τόνο και καταγράφει γλαφυρά το γυναικείο σώμα σε μεγάλο της μέρος, μόνο για να «φτύσει» στα μούτρα των θεατών ό,τι πίστευαν πως βλέπουν, σε μια απολαυστικά αποκρουστική τρίτη πράξη για την οποία καλό θα ήταν να μην έχετε διαβάσει τίποτα.

To Crossing, η νέα ταινία του Λεβάν Ακίν (And then we Danced), φέρνει μια γυναίκα μέσης ηλικίας στην Κωνσταντινούπολη σε αναζήτηση της αποξενωμένης τρανς ανιψιάς της και μάς κερδίζει με τη ζεστασιά του, όπως και το κινεζικό Black Dog, όπου ένας άντρας βρίσκει στήριγμα στον σκύλο του τίτλου σε μια μεταβατική εποχή για τον ίδιο αλλά και για τον τόπο του.

Ντέμι Μουρ, Ντάφι Ντακ και μαύροι σκύλοι από αύριο στους κινηματογράφους Facebook Twitter
To «Crossing» φέρνει μια γυναίκα μέσης ηλικίας στην Κωνσταντινούπολη σε αναζήτηση της αποξενωμένης τρανς ανιψιάς της.

Όσοι δεν στραφούν στο Substance για να γιορτάσουν το Halloween στις αίθουσες, μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο σιωπηρό σασπένς του Azrael ή σε εκείνο το Cellar Door – με προσοχή το τελευταίο, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική προβολή.

Το τουρκικό δικαστικό δράμα Hesitation Wound στηρίζεται στην πρωταγωνιστική ερμηνεία της Τουλίν Οζέν, ενώ το Canary Black στην action στόφα της Κέιτ Μπέκινσεϊλ – προφανώς απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.

Τέλος, για τα μικρότερα παιδιά υπάρχει ο ανέλπιστα καλός slapstick χαβαλές του The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie και το Οzi: The Voice of the Forest, μια συμπαραγωγή Ηνωμένου Βασιλείου, ΗΠΑ και Γαλλίας.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου όλες οι ταινίες σε όλες τις αίθουσες κοστίζουν 2 ευρώ, στο πλαίσιο της Γιορτής του Σινεμά.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM