Το νέο κέρινο ομοίωμα διάσημης τραγουδίστριας είναι μάλλον το πιο αποτυχημένο που έχει κάνει το Μαντάμ Τισό
H αληθινή

 

Από χτες κυκλοφορεί στο ίντερνετ μια φωτογραφία με το νέο κέρινο ομοίωμα της Beyonce σε Μουσείο της Μαντάμ Τισό και οι χρήστες του ίντερνετ σχεδόν παραληρούν με το πόσο, μα πόσο αποτυχημένο είναι.

 

Αν και προφανώς φιλοτεχνήθηκε με όλη την καλή διάθεση, η ολοκαίνουργια κέρινη Beyonce δεν έχει καμία σχέση με τη διάσημη σταρ ούτε στο σωματότυπο, ούτε στον τόνο του δέρματος, ούτε στο χαρακτηριστικά του προσώπου, ούτε πουθενά. 

 


Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral πυροδοτώντας ένα ανελέητο τρολάρισμα με θαυμαστές και «ειδικούς» να σχολιάζουν έντονα το πώς το μουσείο αποφάσισε να συμπεριλάβει στη συλλογή ένα ομοίωμα που περισσότερο μοιάζει με υβρίδια των Lindsay Lohan, Britney και Mariah Carey παρά με την Beyonce.

 

 

Κάποιοι χρήστες έσπευσαν βέβαια να θυμίσουν πως αυτό δεν είναι το πρώτο αποτυχημένο ομοίωμα της τραγουδίστριας αφού τα αντίστοιχα εκθέματα και σε άλλα μουσεία κέρινων ομοιωμάτων παγκοσμίως είναι εξίσου εκτός πραγματικότητας, σε βαθμό που πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως αυτοί που τα φτιάχνουν ενδεχομένως δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους ούτε φωτογραφία της Beyonce!

 


Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο ακριβώς Μουσείο της Μαντάμ Τισό εκτίθεται το νέο ομοίωμα, αλλά το BBC κάνει λόγο για αυτό που έχει έδρα στην Κίνα.

 

 

Μάλλον όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό....>>>

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr