Νεκρή βρέθηκε η πορνοστάρ August Ames-Φέρεται να αυτοκτόνησε λόγω διαδικτυακού bullying για ομοφοβικά σχόλια

Νεκρή βρέθηκε η πορνοστάρ August Ames-Φέρεται να αυτοκτόνησε λόγω διαδικτυακού bullying για ομοφοβικά σχόλια Facebook Twitter
1

Νεκρή στο σπίτι της στην Καλιφόρνια βρέθηκε η πορνοστάρ August Ames, που σε ηλικία 23 ετών είχε πρωταγωνιστήσει σε περίπου 290 ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου, με ξένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Η 23χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, με καταγωγή από τη Νέα Σκωτία του Καναδά, υπήρξε παντρεμένη με τον Kevin Moore, σκηνοθέτη πορνό, ο οποίος δήλωσε πως ήταν «το πιο ευγενικό άτομο που γνώριζε» και πως σήμαινε τα πάντα για εκείνον, ζητώντας στο κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας. 

unicorn alien makeup+glittery hair???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη August Ames (@msmaplefever) στις


Το Ventura County Medical Examiner's Office επιβεβαίωσε τον θάνατο της August, που το πραγματικό της όνομα ήταν Mercedes Grabowski, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τα αίτια θανάτου, αλλά ξένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν από την πρώτη στιγμή πως η 23χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε λόγω του διαδικτυακού bullying που δέχθηκε για κάποια σχόλια που έκανε στο Twitter. 

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο η August προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την κατακραυγή των χρηστών, όταν δημοσίευσε ένα μήνυμα όπου έλεγε ότι αρνείται να συνεργαστεί με ηθοποιούς, που έχουν δουλέψει προηγουμένως σε γκέι ταινίες πορνό. 


Μετά από αυτό, πολλοί ήταν εκείνοι που την χαρακτήρισαν «ομοφοβική» με αποτέλεσμα η ίδια να επιστρέψει με νέα σχόλια, στα οποία ωστόσο υπερασπιζόταν εκ νέου τη θέση της χωρίς να ανακαλέσει το παραμικρό από τα λεγόμενά της. 

«Πώς γίνεται να είμαι ομοφοβική όταν εγώ η ίδια έλκομαι από γυναίκες; Το να μην κάνεις σεξ με γκέι άντρες δεν είναι ομοφοβικό, ούτε αυτοί θέλουν να κάνουν σεξ μαζί μου, οπότε άντε γεια», έγραψε στο νέο της σχόλιο, διευκρινίζοντας στη συνέχεια πως απλώς θέλει να έχει αυτονομία στο σώμα της. «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα! Να απολογηθώ επειδή φροντίζω παραπάνω ώστε να είναι το σώμα ασφαλές; Άντε γα@@ε που μου επιτίθεστε παρόλο που δεν έχω καμία κακή πρόθεση. Λατρεύω την γκέι κοινότητα! ΕΠΙΛΕΓΩ ποιον θα έχω μέσα μου. Κανένα μίσος», έγραψε σε άλλο μήνυμά της. Το τελευταίο της δημοσιευμένο μήνυμα ήταν απλώς η φράση «Άντε γα@@ε όλοι». 

Συνάδελφοί της στη βιομηχανία πορνό εξέφρασαν δημοσίως την θλίψη τους για τον θάνατό της, δημοσιεύοντας μηνύματα και φωτογραφίες της στα social media, ενώ όλοι έκαναν λόγο για έναν πολύ ευαίσθητο άνθρωπο και ευγενικό άνθρωπο.

Η Brazzers, εταιρία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά, απέτισε επίσης φόρο τιμής στην August και ανακοίνωσαν πως αναβάλλουν την προβολή μιας σκηνής της που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. «Αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την κυκλοφορία της σκηνής της που επρόκειτο να προβληθεί απόψε, την οποία θα ανεβάσουμε κάποια άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη, λόγω της τραγικής της απώλειας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους. 

 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM
Saint Levant: ο ποπ σταρ από τη Γάζα που έκανε τη χαρά πεδίο μάχης

Πολιτισμός / Saint Levant: ο ποπ σταρ από τη Γάζα που έκανε τη χαρά πεδίο μάχης

Ο Saint Levant, Παλαιστίνιος pop star με ρίζες στη Γάζα, διχάζει γιατί τραγουδά για έρωτα, χορεύει με keffiyehs και μετατρέπει την παλαιστινιακή ταυτότητα σε pop γλώσσα την ώρα που η καταστροφή συνεχίζεται
THE LIFO TEAM
Γιατί οι άνδρες στέλνουν dick pics; Ένα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη συζήτηση για φύλο και βιολογία

Πολιτισμός / Γιατί οι άνδρες στέλνουν dick pics; Ένα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη συζήτηση για φύλο και βιολογία

Από τα dick pics μέχρι τις διαφορές στην επιθυμία, το A Billion Years of Sex Differences μπαίνει σε ένα από τα πιο εύφλεκτα πεδία της εποχής: τη συζήτηση για άνδρες, γυναίκες, βιολογία και κοινωνικούς ρόλους.
THE LIFO TEAM
Πώς μεταφράζεις τον Όμηρο χωρίς να τον κάνεις ούτε μνημείο ούτε TikTok caption;

Πολιτισμός / Η Έμιλι Γουίλσον ξέρει ότι ο Όμηρος δεν μεταφράζεται αθώα

Την ώρα που η Οδύσσεια επιστρέφει ως μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός, η Έμιλι Γουίλσον, γνωστή για τις πολυσυζητημένες μεταφράσεις της Οδύσσειας και της Ιλιάδας, γράφει στο νέο της βιβλίο για τον Όμηρο, τη Σαπφώ και τη μετάφραση ως τέχνη επιλογών, απωλειών και ευθύνης.
THE LIFO TEAM
Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Πολιτισμός / Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι μόνο το 9% των νέων κάτω των 30 θέλει να γίνει διάσημο, ενώ το 79% προτιμά την ιδιωτικοτητά του. Μετά από δύο δεκαετίες reality TV, influencers, screenshots και μόνιμης ψηφιακής έκθεσης, η φήμη δεν μοιάζει πια με όνειρο.
THE LIFO TEAM